Gå til innhold

El-tester fra billigtest-svak skyggestrek, hva skjer???


Sussa85 - snart 2?

Anbefalte innlegg

Heihei:) Da har jeg testa for første gang denne perioden. Men jeg skjønner meg ikke på testene helt. Bruker slike strimler fra billigtest. Fikk kontrollstreken klar og tydelig men den andre streken var meget svak. Så da vet jeg ikke hva jeg skal tro? Tester vel på nytt i morgen. Kan jeg egentlig stole på disse testene. Min kjære har jo desverre fått for seg at han ikke orker mas om sex fordi vi må før jeg får positiv test...men om den ikke stemmer da..sukk..spørs om jeg får finne fram noen hvite løgner her og der..;) hihi....Første dag av siste mens var 6 juli. Usikker på lengden på syklusen min. Men regner med 30-35 dager. Vanskelig å si når eggeløsning finner sted...har derfor kjøpt 21 stk..hihi...Noen råd til meg?

 

klem til alle her inne:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den testen der er litt lei, for den er negativ. Vær klar over at det bare er graviditetstester som kan være svake og allikevel positive, ikke eggeløsningstest. Enten er streken like klar som kontrollstreken, eller så er den klarere... Dessverre! Men ta testen på kvelden, da er LH-hormonet høyest!

 

Når du vet syklusen din, er du heldig! Veldig mange har ikke peil... hva med å tempe i tillegg? Du kan forresten kjenne på kroppen din når du har el:-)

 

Bare kjenne etter!!!

 

LYKKE TIL!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også fått noen svake streker underveis, men det har ikke betydd noe. Streken må være like strek som kontrollstreken, tror jeg.....

Lykke til med jakta :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe:) Neida..ikke lei..bare bra d! Orker ikke sengekos i dag lell..hihi...Men når den en dag da blir helt klar skal man da ha sex den dagen og gjerne noen dager etter? Orker ikke dette styret med sex hver dag derfor kjøpte jeg tester. Temping er ikke helt min ting, for jeg fyker opp og ned i temp hele tiden. Tror ikke jeg blir klok på det. Jeg trodde jeg kjente el sist måned men tok vist feil. Pleier å sjekke sekretet og håpe at jeg ser d der...men men...:) Er ikke noe stress uansett..men litt gøy å prøve å teste.

 

:) Og du er blitt gravid! Leste ett annet innlegg av deg her:) Kjempekoslig! GRattis!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...