Gå til innhold

Blank, klumpete utflod???


luba

Anbefalte innlegg

Noen som har hatt det? Hadde det i noen dager, men ser ut til at det er borte i dag. Noen som vet hva det kommer av? Akkurat som små gele-klumper liksom (unnskyld meg altså...hehe)... Ikke sånn som når man har sopp-infeksjon!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kan være helt vanlig sekret, det forandres en del i syklusen.

Ta en kikk på pernille.info, der er det en del forklarende tekst og bilder.

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har hatt det et par ganger selv, ja, og har hørt andre hær og skrive om det. Når er du i syklusen din?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt spørsmål du:o) Er på dag 23 nå, som er veeeeldig sent til meg å være, som normalt sett har 14-dagers sykluser!!! Innimellom kommer det sånne lengre sykluser, på mellom 21 og 26 dager (26 dager har vel skjedd EN gang på ett år). Tror kanskje jeg har "lange" sykluser hver 3. mnd eller noe, er ikke helt stabil gitt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 dager sykluser???????

 

Det er vel i korteste laget vel.... Har jeg forstått deg rett når jeg skjønner at du har mens 2.hver uke? Noen ganger flere dager imellom?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

14 dagers sykluser ja, får jeg mensen mandag 1. får jeg det igjen ca. mandag 15.... see? (kan være helt ned i 11 dager). Ja det er absolutt i korteste laget, har snakka med legen om det et par ganger, men har ikke gått noe videre med det enda pga det kan være p-sprøyta som fortsatt herjer med hormonene mine. I oktober blir det 2 år siden jeg tok siste sprøyte, og det kan visst ta 36 mndr før alt er i orden igjen etter den forpulte sprøyta....

 

Så ja, mens hver 2. uke, noen ganger har jeg det i 8 dager, også kommer det igjen på dag 11 - ny 8-dagers! SYKT slitsomt!! Og så ca. hver 3. mnd får jeg en lang syklus, legen tror den lange syklusen kommer de få gangene jeg faktisk har el. Da går det opp til 26 dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

var inne på fertilityfriend chartene mine og sjekket.. jeg hadde sånn utflod dagen før jeg testet positiv sist! Bare for å få opp håpene dine... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OI! Takk:o)

 

Går egentlig ikke å leter etter symptomer i det hele tatt, for planen er som sagt å starte prøvinga til høsten.... Og sånn helt egentlig passer det ikke så bra å bli gravid før heller, men men, det er egentlig det samme når jeg blir gravid bare jeg blir det!! :o)

 

Og uansett har jeg ikke sånn utflod i dag igjen, var litt i går, men ikke forrigårs, så var det sånn noen dager før det.... jaja, ska'kke væra enkelt å tyde denna kroppen;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvordan er det idag da? Dette sekretet kan også komme før el-slim, så kanskje du endelig får en kjempelang syklus med el? Jeg har normalt el-slim mange dager før el, så kremete til mensen. Da jeg ble gravid sist gikk det fra kremete til blangt og klissete, klumpete gummigaktig (som jeg tolker er det du hadde nå?) så vannaktig (den dagen jeg testet positiv) og etter det el-slim igjen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det blankt og veldig tynt (vannaktig??). Har ikke satt meg så mye inn i dette, da det ikke har vært så veldig relevant enda.... Men har såvidt sett på pernilleinfo.

 

Mandag fikk jeg forresten skikkelig mensmage en liten stund (varte ikke så lenge, kanskje et kvarter), og var helt sikker på at mensen kom enten da eller i går. Men ikkeno' enda. Men tror det har skjedd før da, at den først har kommet noen dager etter mensmagen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

må vel bare vente og se? Du får oppdatere oss! Hvis du ikke er gravid nå, vil jeg råde deg til å begynne å tempe (bruk fertilityfriend.com) slik at du blir kjent med syklusen din! Det kan ta did, og spesielt dersom man har korte og stabile sykluser som deg. Da vil du se om og når du har el. Det er ikke så mye arbeid som man kanskje tror, og til vanvittig mye hjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg vet det, har nemlig prøvd.... Det går i maks 2 dager!!! for jeg har så spinnvill døgnrytme også nemlig.... Så det er ikke mulig å gjennomføre rett og slett. Har tenkt å skaffe meg en slik Fertility Focus eller hva det heter, hvor du sjekker med spytt.

 

 

Uansett, takk for svar her:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lykke til iallfall, det hørtes utrolig slitsomt ut.. Det beste er nok, som andre også har sagt her, å prøve å skaffe oversikt over når du faktisk har EL..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Ville bare si at, for seks år siden gikk jeg på p sprøyta, slutta etter ett par år og hadde veldig uregelmessig mens. Gikk mellom to uker og fem uker mellom hver.

Fikk til råd og ta p piller i et par mnd for å stabilisere mens, etter jeg slutta med pillene fikk jeg regelmessig akkurat fire uker mellom hver ;o)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tipset!!

Tror kanskje ikke det funker for meg, for da jeg gikk over fra p-piller til minipiller for noen år siden, fikk jeg også veldig uregelmessig mens, rundt 3 ukers sykluser (minipillene regulerer ikke el vettu), og det var sånn helt til jeg begynte med p-sprøyta ca.8-9 mndr senere. Tror kanskje jeg bare har korte sykluser, husker ikke helt hvordan det var før jeg begynte på p-piller...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...