Gå til innhold

Orker ikke mere...


kirsty*2barnsmamma

Anbefalte innlegg

... utredning og sånt... vi har begge blitt sjekket, og det eneste som gjenstår for meg nå er røntgenvæske undersøkelsen og lap... føler ikke at jeg orker å gå igjennom det nå... så derfor tar jeg pause i det og heller prøver alternative ting. For da får jeg kansje med meg en del behagelige og positive opplevelser på kjøpet i stedet for å utsette meg selv for flere påkjenninger. Så kommer dere over noe interessant på dette feltet så bare si ifra!!!

Vil prøve det pre seed glidemiddelet

kanonkuren (kostillskuddet på babymirakel.no)

kansje akupunktur

 

Bare kom med flere ting :-)

 

Hva synes dere??

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjære deg kirsty.

Jeg skjønner godt at du er lei,med lange pp og forskjellige utredninger.

Vill gi deg en solskinnshistorie,ei venninne av meg hadde prøvd i over 2 år,så prøvde de sånn væske oppi,så det ble åpent den kommende EL.

Det funket for dem,hun ble gravid. ;-)

 

Har å hørt at akupunktur å kan hjelpe. ;-)

 

Klem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det pre seed glidemiddelet som marianne75 prøvde? Er lei meg for at jeg ikke har hørt om det før... er ofte vanskelig å alltid være i stemning for sex når man timer slik... så glidemiddel vil gjøre livet mitt lettere :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

forstår deg veldig godt.Skal til mer utredning nå snart jeg,begynner og bli lei.Mange som sier det er så lett og bli gravid..men en ting har jeg lært det er ikke lett for alle.Lykke til videre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet at dette høres sikkert helt uaktult akkurat nå. men hva om du tar deg en pause fra siden her i noen mnd og bare slappe av med mannen... (Vet det er vanskelig), men du må for alldel ikke gi opp. har en dans å bruke for deg vet du<=o)

Nå har ikke jeg følgt med så veldig nøye, men hvis du har noenlunde stabil syklus så kan dere kose rett rund hjørnet av EL. Som det blir sagt så lever spermen opp til 5 døgn i livmoren, ikke sant?? Så da er bare å kose når du føler for det. Det er sååå dumt å legge så mye press på dette. (du har sikkert prøvd, men nå temper du også da.)

 

Du kan jo prøve, det skader jo ikke... Vil bare hjelpe ikke noe mer.=o)

 

Du skal hvertfall få en klem av meg=o)

 

*******Klemmer******

 

(har veldiglyst å være anonym, men jeg får vel stå på mitt=o))

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner så godt at du er lei....Venting..håp...skuffelse..Jeg har dessverre ingen alternative metoder å anbefale deg, men sender deg deg mange- mange gode tanker for at det blir april-baby på deg :o)

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Uff det skjønner jeg! Hadde jeg vært deg hadde jeg prøvd akupunktur. Fikk nettopp høre om ei jeg kjenner som har prøvd å bli gravid i flere år, som ble gravid etter første besøket hos akupunktør!

 

-------(@

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei kirsty!!

Jeg tok jo hsg-røntgen med kontrastvæske! Og det siste legen sa før jeg gikk, var at veldig mange blir gravide like etter denne undersøkelsen fordi det ble spylt rent oppover der. Jeg ble ikke det, men jeg knotet veldig med å finne EL den syklusen...

 

Ellers tror jeg også at jeg holder en knapp på pre-seed og akupunktur. Det har jo hjulpet veldig mange det også!!

Masse lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei babycakes... tror ikke det er bim sin feil da, jeg har bare vært aktiv her siden februar... :-) Og da var jeg i 11pp... så fikk ikke klaff før, nå har jeg ihvertfall fått noen å snakke med, fått gode råd, fått mere kontroll over min situasjon... så tror bim er positivt jeg da :-) Men kommer ikke til å fortsette å ligge øverst på mest aktive brukere lista da... så snart vi får lønn blir det ut ut ut!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mente ikke at det var BIM sin feil.=o)Det kom litt feil ut.=o)hehe

Men du skal se det klaffer for deg snart. Er jo ofte her selv så det. Og JEG har lært adskillig mye mer. Så det er bra at denne finnes.

Ville bare ikke at du skal gi opp fordi du har hodt på så lenge...

Så håper du ikke tok det negativt på dette.=o)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære søte deg!

Hva med å prøve litt aromaterapi sammen med din kjære? Bare for å slappe av litt og nyte å bli pleid litt. Om ikke annet hjelper det i alle fall på humøret:)

Ellers vet jeg fotsoneterapi også har fungert på mange.

Synes ikke du skal rushe videre med utredning hvis du ikek er helt klar for det ennå, men personlig vil jeg bli ferdig med det så fort som mulig slik at jeg i alle fall får noen svar. Hos meg gjenstår lap og hysteroskopi og da vet de helt sikkert om det er noe mer enn manglende EL som feiler meg og hvis egglederne er tette så er det bare å gå tilbake til å kun å være kjærester en stund og deretter prøverør. Jeg synes det er bere å vite det dersom det er noe galt istedet for å håpe håpe håpe og så viser det seg kanskje til slutt at det ikke har vært noen vits i å håpe fordi vi ikke kan få det til selv. Dette er jo worst case scenario så klart da.....

Prøv å ta litt vare på deg selv nå lille venn og så er det som du sier en terapi å bimme litt og få ut alle vonde tanker når presset blir for stort. Du er alltid velkommen vet du:)

Sender deg en kjempeklemmmmmmz:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei babycakes! Vet du ikke mente noe vondt :-) No worries!

 

Og Maddemor! Kjempebra forslag. Terapi sammen med mannen hadde vært deilig. Vi har bryllupsdag snart og tenkte å stikke på spa sammen :-)

 

Det høres ut som om vi er like langt på vei i utredningen. Men jeg har el og regelmessig syklus, så jeg føler at de ikke kommer til å finne noe, at det ikke er noe i veien med meg, og da orker jeg ikke, Men går det for langt tid og vi ikke år klaff, ja da skal jeg si ja takk til all videre utredning. Jeg tror kansje at noe så enkelt som akupunktur kan hjelpe, på oss begge, tror vi trenger balanse :-)

 

Ønsker deg masse lykke til med videre utredning. Men håper vi slipper begge to, for vi har jo den bra slagplanen vi nå, så det blir aprilbarn på oss skal du se :-)

 

Klemmer til dere begge!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror nok hun øverst her oppe med solskinnshistorien mente at venninnen hadde fått skylt egglederne med kontrastvæske for røntgen-undersøkelse. Dette kan ofte gjøre det lettere å bli gravid, men varer bare 3 mnd etter prosedyren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg føler meg faktisk lettet. Har plaget meg dette at jeg hadde tenkt å gå på volvat neste syklus og be om mere utredning...ikke klar... nå føler jeg faktisk at jeg kan sove godt inatt...så var riktig avgjørelse. Tror jeg gir meg selv utover høsten så kan jeg stikke på volvat etter jul... for skulle jeg bli desperat kan jeg jo alltids gå før... men når jeg er klar. Ikke noe hastverk.

 

Nå skal jeg nyte livet!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...