Gå til innhold

Noen som har opplevd dette?


En prins til :0)

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har en kropp som oppfører seg utrolig merkelig. Har ikke helt regelmessig mens. Det er alt fra 29-33 dager i syklusen. Sist onsdag var det 28 dager. Jeg fikk tydelige symptomer på at mensen ville komme i løpet av dagen. På kvelden kom det en dråpe og litt slim. På torsdagen hadde jeg svake menssmerter og følte meg groggy. Ingen blødning. På fredag kom det igjen litt da jeg tisset på kvelden. Lørdag ingenting. Kroppen fortsatt i ulage. Tok CB-digital alle dagene. Negativt. Søndag kom det litt på morgenen så jeg satte i en OB. Men nei den fylte seg ikke mer enn litt på tuppen. Normalt pleier jeg å ha kraftig mens i 2 dager, så avtar det. Varer i ca 4 dager. På mandag kom det mye mer og jeg hadde murring og ubehag i livmora. Gikk til legevakta for å bli sjekka. Ble litt urolig. De testet også negativt. Dette var dag nr 33. Idag har det igjen stoppet opp. Mensen kommer liksom ikke igang. Har noen opplevd dette før? Legen kunne ikke gi meg et ordentlig svar. Kanskje tidlig abort? Kanskje ikke... En annen ting er om det ikke er noe der, hva er min første dag i denne syklusen da? Når kan jeg vente meg EL? Blir så frustrert når legen ikke kan gi meg et svar.

 

Håper noen har opplevd det samme...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sist jeg hadde tr ble jeg også ganske forundret. Jeg har alltid hatt besøk i nøyaktig fem dager, men denne gangen stoppet det plutselig etter to dager med vanlige (kraftige) blødninger. Spottet noen dager og det var det. Jeg er ikke gravid. Kan det være noe feil med EL mon tro?

 

Hvor lenge har du prøvd? Er det lenge siden du sluttet med pillen? Jeg sluttet for 3 mnd siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg hadde noe lignende forrig måned.... litt på papiret hver gang jeg var på do ca annenhver dag.... så litt mere, brukte ob men det kom ikke så mye..... og så mindre igjen... og så litt mere men mye mindre enn vanlig... holdt på sånn i 1 uke.... testet neg 2 ganger.... var nok bare en litt rar mens den måneden tenkte jeg.

skal ha mensen når som helst nå, tror jeg da.... litt vanskelig som du sier å regne ut når man har ikm neste gang når man blør så rart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sluttet for 9 måneder siden, men har ikke prøvd aktivt å bli gravid før nå. Dette er min første prøveperiode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det ikke typisk at det skal bli noe rart akkurat nå som du har bestemt deg for å prøve!?! Men tante kan nok være litt rar i blant. Jeg har ikm i morgen, så det blir spennende å se hvordan tante oppfører seg denne gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er det. Har ALDRI opplevd en slik mens før. Den pleier alltid å være lik... Derfor er det så frustrerende å ikke få et ordentlig svar. Pga dette er det også vanskelig å beregne EL. Siden min samboer har to voksne sønner fra før av prøver vi på en datter. Da må jeg jo vite akkurat når EL er slik at jeg kan følge alle disse fine kjerringrådene... Huff, så frustrerende....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

nei mensen min har heller aldri vært sånn før... veldig irriterende for jeg vet jo ikke når jeg hadde EL og ikker er jeg sikker på når ikm er heller!!! suuur!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...