Gå til innhold

når får jeg mensen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

hei!

 

Jeg lurer på hvor lang tid det tar før mensen kommer etter man sluttet med p-pillen? Sist jeg fikk mensen var 27 mai, og da sluttet jeg med pillen.

 

Har hatt ubeskyttet sex med kjæresten, men han har ikke sprutet inn i meg. Husker jeg leste en gang at en kan bli gravid av den væsken som kommer ut av penis for å "smøre" den under samleiet. Noen som vet om dette stemmer? det skal vel litt til for at en blir gravid på denne måten?!

 

Når jeg klemmer på brystene mine, kommer det noen ganger ut litt væske. kan dette henge igjen fra forige svangerskap? har en datter på 5 år.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

For min del kom mensen med ein gong eg slutta på pillen (slutta litt brått midt i eit brett fordi eg klarte å gløyme å ta den, også var det liksom ikkje vits i å byrje igjen) Det tok to dagar frå eg slutta på pillen til mensen kom.

 

Det kjem sikkert litt an på kva pille du har brukt også. Eg brukte microgynon.

 

Ein kan sjølvsagt blir gravid når ein har ubeskytta sex, fleire som har blitt gravide (eller blitt skapt av foreldra sine *glise*) etter å ha "hoppa av i svingen", men sjansen er jo ikkje så frykteleg stor...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...