Gå til innhold

Gravid mage..


mille80

Anbefalte innlegg

Sur og grinete og med tr på besøk var det ikke stats å være på jobb i dag. I en koselig samtale med kollegaer bryter plutselig en kollega jeg snakker svært lite med inn med denne kommentaren "ja, nå har du virkelig blitt tjukk!"-sagt med et stort og fornøyd glis om munnen..

"Ehh.. ja vel..." svarer jeg, og liksom tar meg litt på magen vel vitende om at jeg har lagt på meg litt i det siste...

"Ja, skikkelig rund" fortsetter den samme kollegaen glisende.. Nå så jeg bare spørrende på henne, og hadde lyst å spørre om hun var nødt til å gni salt i såret liksom..Så tar det ett par sek med stillhet før hun igjen åpner munnen "for du er gravid, ikke sant?" "nei.." fikk jeg bare svart.. gjett om det oppsto pinligheter..hehe

Uhøytidlig som jeg er startet jeg bare å le hysterisk, kunne jo ikke ta meg nær av det, men kollegaen min ble skikkelig lei seg. Alt i alt en tragi-komisk opplevelse. Men en ting er jo greit da, når ikke jeg får til å bli gravid, kan jeg jo faktisk gå rundt å late som, for tydeligvis ser jeg veldig gravid ut:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Huffameg.....rødmer nesten her på vegne av kollegaen din....tror ikke jeg kunne fått meg til å spørre om noe sånt til noen. Godt du tar det hele med et lite smil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, ikke lei meg i det hele tatt, vet jo selv at jeg har lagt på meg litt i det siste:) (fikk bare en tankevekker om å slanke meg kanskje:)

Det var ufattelig leit for henne, ho tok det ikke med et smil i det hele tatt, ble ordentlig lei seg stakkar.

Men jeg ler faktisk av det enda,flere timer etterpå:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

uff, det må ha vært utrolig flaut for kollegaen din. Men jeg må innrømme at dette er en ting jeg kan le av lenge... haha...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jaja, hun får bare være lei seg og flau...når man tar en slik sjangse å kommer med slike høylytte spekuleringer har man bare seg selv å takke!!!

 

En som vet at jeg mistet i september kom i desember og klappet meg på magen og spurte om jeg var gravid! Hadde en stor vinterjakke som bulet ut...men likevel... folk altså!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ho, ho... Har opplevd akkurat det samme! Kanskje litt verre. En perifer kollega kom inn på kontoret mitt og sa: Så hyggelig da!!! Ja, jeg så det da du stod ute ved kaffebaren i stad. Det er jo skikkelig babyboom her nå. Ja, for du er ..... "Nei, (voff, voff, grrrrr, voff innimeg) Ja, nei, jeg ser jo det når du sitter at du ikke skal ha barn.... Og dagen etter en annen kollega, - ja, jeg hørte du fikk gratulasjoner i går. Jeg ser jo nå at du er gravid.... Sukk. Men jeg har ledd mye av det. Særlig fordi jeg ser for meg ansiktene deres da de innså at de hadde tråkket rett i salaten. Huff, stakkars.

Men så er jeg en av de jentene som ikke går rundt og holder inn magen da.... Kanskje jeg skal begynne med det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, vet hvordan det der føles. Det samme har skjedd meg hele tre ganger i det siste. Ene gangen var jeg og handlet, da ekspeditøren spurte om jeg var gravid. De andre to gangene er det en tante av meg som var hundre % sikker på at jeg var gravid. Jeg vet at jeg har lagt på meg, men det er nå grenser da;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flaue flauue kollegaen! Skulle berre mangle! Snakk om å ikkje vise takt, dette er jo nettopp grunnen til at folk nesten ikkje tør spørre om folk er gravide lenger (dersom ikkje høggravid då)

*rullerundtpågolvetlatter*

 

hehe... Bra du tek det med godt humør Mille!! Satsar på at det ikkje blir noko "late som gravid" her, nokre må jo få aprilbaby!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så forbanna irriterende at vi ikke skal få lov å legge på oss uten at ryktene om at vi er gravide spres... men men vi får vel bare ta det med et godt smil og en god sjokolade he he...

 

kanskje du er gravid mille-bare at du ikke vet det enda selv!!! kanskje du er i uke 1 eller 2????? ( og da mener jeg at kanskje du ikke vet det fordi du ikke er befruktet enda, men at du kommer til å bli det denne mnd)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

uffameg! Synes nesten det er litt til pass for kollegaen din å ta dette litt ille opp jeg da:) Vrir meg i latter jeg nå altså:)!!!!!! ha ha ha!

Har opplevd den der ganske ofte for 1-2 år siden. Det var noen sinnsyke rykter på jobben (en stor arbeidsplass med over 100 ansatte hvor alle kjenne alle littegranne) og alle visste at jeg var gravid, bortsett fra meg selv og samboer da.... Plutselig fikk sambo masse gratulasjoner fra våre kollegaer og flere spurte meg direkte om jeg var gravid. Først bare lo jeg og avfeide det hele, men siden ryktene aldri sluttet ble jeg etterhvert lei meg og så selv at tja; jeg har nok lagt på meg litt... Da hun siste spurte meg (en av sjefen på jobben) kom og hvisket meg i øret om jeg var gravid, smalt det skikkelig! Jeg freste ut at NEI; JEG ER IKKE GRAVID OG HADDE JEG VÆRT DET SÅ HADDE I ALLE FALL IKKE DU VÆRT DEN FØSRTE TIL Å VITE DET OG DESSUTEN SÅ ER DET IKKE NOE MAN SPØR OM NÅR MAN TYDELIGVIS ER SÅ USIKKER SOM DU ER OG KANSKJE BØR MAN HELLER AVVENTE OG SE OM JEG KANSKJE SELV EN DAG KOMMER OG FORTELLER DET! JA JEG VET AT JEG HAR LAGT PÅ MEG, MEN DU TRENGTE KANSKJE IKKE Å GNI DET SÅ JÆVLIG INN!!!!! Stakkars damen, ble jo helt satt ut og mente ikek at jeg hadde ikke blitt tjukk i det hele tatt, men at jeg vare så så sliten og grå ut i ansiktet. DET var jo en KJEMPEHYGGELIG melding å få da:=) hi hi, jeg kan le av det hele nå, men jeg ble bare så utrolig lei av alt babymaset og måtte sette en skikkelig stopper for det hele tenkte jeg.

Så jeg kastet meg i gang med trening og riktig kosthold og etter 8 mnd har jeg gått ned til 11 kg til 62 kg i dag (170 høy). Så det er vel matchvekt nå:)

Men det satte ingen stopper i ryktene nei; for her i trøndelag kaller de de 3 første mnd av svangerskapet for smalmåneder siden mange taper noen kilo pga spying og sånn. Så nå har ryktet i det siste vært at jeg er i smalmånedene..... jeg gir opp snart jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, leser at det er flere enn meg som tydeligvis har opplevd det samme..:)

Hadde det samme skjedd gang på gang, ville jeg nok etterhvert kanskje begynt å ta meg nær av det ja.

Skal virkelig krysse fingrene for at jeg slipper å gå å late som, men at jeg i stedet faktisk blir gravid! (Aprilbaby, aprilbaby)

Jenter: da skal jeg slippe løs alt jeg har av mage, uten om så mye som å tenke på og holde den inne, og rope ut til hele verden: JAAAAA, JEG ER GRAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

uffamei... sånt er ikke morsomt å høre... men der jeg reagerer mest på er at noen faktisk sier noe sånt før man er helt sikker.... hvem gjør det? ikke jeg.... da er man ikke akkurat lur... men noen eier visst ikke sosiale antenner!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...