Gå til innhold

Når skal man teste?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har lenge lurt på en sak: når skal man teste om man ikke vil sløse en hel masse penger på tester? Har lest litt frem og tilbake og en test kan fremdeles vise negativt om man er i uke 6? Så da er det 3-4 uker etter ikm som gjelder egentlig?? Om man ser bort ifra det som står på testpakkene da, men de vil vel selge tester...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er jo individuelt....flesteparten her inne er vel litt utålmodige og tester før ikm, og da er den mest sannsynlig negativ. Hvis man venter til ikm og evt noen dager etter så er det større sjanse for å få en positiv test hvis man er gravid. Når du sier uke 6, så vil det jo si ca 2 uker etter ikm, ikke 3-4 uker som du sier :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tja, jeg vet jo at 6 uker er 2 uker etter ikm, men hvis man fremdeles kan teste negativt da er det vel best å vente til 3-4 uker etter ikm?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja....bare til å vente litt før man tester igjen. En venninne testet ikke pos. før det hadde gått 9-11 dager over ikm. Kan jo hende tanta kommer i mellomtiden da....men det får vi ikke satse på! Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...