Gå til innhold

revning.....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

har begynt å smøre meg med olje der nede nå for å slippe å revne... (er jo lov å håpe...) mens jeg stod der og smurte meg fant jeg ut at det er jo ikke mer enn to-tre cm opp til rompe hullet... føler at jeg er veldig hoven der nå, men det er jo ikke veldig lang avstand uansett.... er det vanlig å revne hele veien opp til rompa, eller revner man bare en cm kanskje.... høres så mye ut når folk snakker om antall sting de har sydd....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke vanlig å revne tvers igjennom. (Total-ruptur).

 

Jeg hadde en såkalt sub-dural total-ruptur. Dvs at jeg revnet nesten tvers igjennom bak. Gjennom alt vevet i vagina, men ikke det i endetarmen/åpningen. Legen brukte 30 minutter til å sy, men jeg har ikke hatt noen ekstra problemer etterpå. (Hvis man ikke ser på det å ha en ekstra time på sykehuset for undersøkelse som et problem da....)

 

Antallet sting kommer fordi man revner i dybderetning (innover.)

 

Som sagt: INGEN PROBLEMER HER! Håper det beroliger litt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skal ha min første, så jeg vet egentlig ikke så mye om det, men var hos jordmor i dag for å ha samtale rundt fødsel og da fortalte hun at dette, som kalles mellomkjøttet, utvides og strekkes enormt og at de prøvde å "støtte" dette under fødslen og hjelpe for at det skulle bli så lite "rifter" som mulig, noen fikk ingenting.... får håpe på ingen... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må vel kanskje nevne at min fødsel ble en vakuum-fødsel, og da har de det litt travelt, så da er det ikke uvanlig å revne. Men som sagt: INGEN PROBLEMER!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da var det ikke like skummelt.... begynte å tenke på dette, for en venninne av meg sa at moren hennes hadde revna opp til rompa, og hadde fortsatt noe problemer med det... hun er vel rundt 50 nå....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg revnet helt gjennom til rompa. På innsiden, da eller hvordan jeg skal forklare det. Sydde i nærmere tre kvarter, overlege måtte komme å hjelpe til osv. Hadde mye smerter de neste 6 ukene, men har ikke noe vondt nå lengre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg revnet hele veien fordi det gikk så innmari fort, sydde i en halv time, var helt fin igjen etter 6 uker, har aldri merket noe etter det. De har nå begynt fleste steder med metoden som finske jordmødre har brukt i mange år, at de støtter og hjelper hodet ut, da revner man mye mindre eller ingenting:-) Har vært flink å smøre meg denne gangen, så håper det slipper å revne så mye. Så tror ikke du skal bekymre deg i det hele tatt:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jeg har født 2 ganger før of det har gått raskt, men jeg har bedt om varme kluter nedentil og det har hjelpet meg en masse og det er kjempe godt!!!! Dette skal jeg også ha nå når jeg føder for 3 gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...