Gå til innhold

Herpes....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har herpes og har fått beskjed av legen om å ta Zovirax de siste 10 dagene nå før termin. Jeg er imidlertidig veldig skeptisk til å ta disse pillene siden det ikke står klart at man som gravid kan ta det og jeg på internett ikke finner noe betryggende informasjon.

Er det noen som har noen erfaringer rundt dette? Er så utrolig redd for å gjøre noe som kan føre til skader på den lille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg har oxo det derre svineriet der.. ,men har eldigvis ikke hatt noe utbrudd i svangerskapet-- er det første utbruddet ditt??

har hørt at det er bedre og ta de pillene og bli kvitt det enn og mulig smitte barnet under fødsel.. men har du ikke utbrudd så hadde jeg ikke tatt de.-. da g¨r det bra.. har du hatt utbrudd før så har du antistoffer i blodet som har gått over i babyen så da er det ikke no farig ved fødsel for da kan det ikke smitte.. men har legen gitt deg de pillene så er det ikke farlig for fosteret.. og da du er så nerme termin er de så sterke og store at det skal myyye til og skade de med noen piller... er det ditt første utbrudd har du krav på ks hvis du vil. slik med tanke på smittefare.. håper du blir kvitt det og at det ikke er alt for vondt.. be om zovirax hvis det er for vondt da du skal på do.. det er en lokalbedøvende gel som funker kjempe bra.. så slipper du den sviinga.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, det er noe skit :(. Har hatt det i mange år, så det er ikke førstegangsutbrudd. Grunnen til at jeg er så skeptisk mot Zovirax'en er at ingen vil si at det er ufarlig for gravide, og det er ikke gjort noen ordentlige studier på det. Vil heller ta KS enn å risikere å skade fosteret pga disse pillene. Men, nå har jeg fått time til samtale med lege på sykehuset så da venter jeg med pillene til jeg har vært på det. Har ikke noe særlig smerter forbundet med det, det er bare at man blir litt usikker når ingen vil si noe sikkert ang pillene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

selv går jeg på valtrex, ikke heldig og ha utbrudd. jeg skal ta ks, men det er av andre grunner enn herpesen. xylokain heter den gelen som er bedøvende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...