Gå til innhold

Når kommer gutten min tro?


MorLykkelig

Anbefalte innlegg

Lenge siden jeg har skrevet noe særlig her inne. Nå sitter jeg her da.. Hadde termin 7.juli, og merker foreløpig ingenting som tyder på fødsel med det første...

Dersom ikke det har skjedd noe til da, så skal jeg til jordmor på torsdag.

Dagene går greit her, er egentlig bare dritt lei alle som ringer og sender sms og lurer på åssen formen min er, om jeg merker noe, om jeg er lei enda, stakkars deg i varmen, nå må du se å få han ut, du har ikke planer om å føde snart, jeg er så spent osv osv.... Jeg har det egentlig fint her jeg går, men føler nesten at verden rundt meg forventer at jeg skal rive meg å håret i frustrasjon og gråte mine modige tårer fordi det ikke skjer noe. Er det ingen som vet det at man ikke regnes som på overtid før 14 dager etter termin??? La meg være i fred lissom....

Men ang overtid... Er det normalt å gå noe særlig mer over tiden enn 14 dager? Syns lissom de fleste får, eller blir satt igang innen den tid?

I morgen tror jeg at jeg skal hoppe på min kjære, og kreve å få meg litt. Det skal jo hjelpe fødselen igang, og da slipper jeg maset fra alle sammen... he he

Vet egentlig ikke om jeg er helt klar for dette heller... Jeg skal bli mamma lissom. Jeg og min kjære skal plutselig bli en liten familie på 3.

På torsdag, under en tilfeldig UL, viste det seg dessuten at gutten min lå i seteleie. Legen fikk snudd han, men nå er jeg så innmari bekymret for at han skal snu seg igjen... Må innrømme at jeg ikke har så lyst til å ha han ut den veien igrunn... Og jeg som var sikker på at han lå så fint med hodet ned. Det er jo det jeg har fått beskjed om hele veien..

 

 

Nei, nå surrer det mye tanker oppi her. Egentlig ble dette innlegget bare dumt, men det var godt å bare få skrevet ned noe..

Er spent på når det skjer noe. Gleder meg til ventetiden er over nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Slapp av og kos deg du. Samle krefter, og motiver deg til fødselen. Skal love deg at det blir fantastisk. Men det er, uansett hvor lykkelig man er, en slitsom tid de første ukene. Sov og kos deg, gjør det du vil. Det er jo uansett begrenset tid igjen, så du vet at noe snart skjer. Jeg holdt på og styra noe forferdelig de siste ukene, og var kjempeutålmodig. Jeg kunne ha slappa av mer. Gled deg til det som skal skje. Ikke vær redd for at du ikke er klar, det kommer til å bli helt naturlig. Og ikke vær oppe til kl 3 om natta da... Lykke til - klem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det lengste jeg har hørt noen gå over tida er 18 dager, så du har ikke lenge igjen uannsett:-)

Du får prøve å slappe av og sove masse, hvile før babyen kommer. Ikke bry deg om maset fra alle andre, bare nyt å gå med magen:-)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...