Gå til innhold

mobiltelefon på fødestua?


mate

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har bedt mannen min ordne musikk som jeg/vi kan lytte til på fødestua, og han foreslo å kjøpe memorykort til mobilen og laste ned musikk slik. Men så kom jeg til å tenke på at det kanskje ikke er lov å ha mobilen påskrudd inne på fødestua.. Noen som vet?! Hvis det ikke er lov, finnes det vanligvis cd spiller tilgjengelig på sykehuset (regner ikke med det egentlig..) Jeg ble inspirert av å lese en fødselshistorie hvor mor og far hørte på avslappende musikk, men vet altså ikke hvordan jeg skal løse det praktisk. Er takknemlig for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er forskjellig fra sykehus til sykehus... På noen er det lov, andre ikke... Kanskje du kan ringe sykehuset hvor du skal føde og høre med dem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mobil er tillatt på føden på kongsvinger i hvertfall. Tror det er det de fleste steder jeg. Vi har cd spiller på fødestua og på rommene. Veit ikke helt hvor vanlig det er, men kan hende dere må ta med egen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Takk for tips. Blir nok til at vi tar med en discman med små høyttalere til, så vi er på den sikre siden!

God natt folkens!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen sykehus tillater mobiltelefon, blant annet fødestedet mitt. Det står sikkert noe på nettsidene til sykehuset du skal føde på. Men jeg ville uansett ha tenkt meg om når det gjelder å ha med telefon inn på fødestua. Det kan være meget forstyrrende om den ringer under fødselen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...