Gå til innhold

Lurer igjen jeg.....:)


mille80

Anbefalte innlegg

Bare lurer på en ting.. Driver ikke med temping og sånn, (og vet INGENTING om det), men har jo lest noen av innleggene som omhandler det. Flere ganger har jeg lest no sånt som dette.. "også synker temperaturen igjen, så det er vel tr som kommer" osv osv. Derfor lurer jeg bare, kan temp.stigning være tegn på graviditet?. Målt tempen nå i 4 dager for moro skyld, og den er konstant 0,6-0,7 grader høyere enn det jeg alltid pleier å ligge på... Har ikm 12 juli... Bare lurer.. Føler for øvrig ellers at jeg har alle symptomer på at tanta er i anmarsj

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det stemmer at hvis tempen ikke synker dagene rett før el så kan man være gravid. Men du må ha tempen din før el for å se om den er nok steget. Som ett eksempel har jeg hatt temp på 36.28 og 36.90 og begge deler er etter el... mens 36.25 er før el... skjønner? Så du kan ikke se det uten før el temp. Anbefaler at du begynner å tempe neste syklus fra dag en med mindre du er gravid da :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner:) takk for svar:)

Kanskje varmen som gjør meg "heitere" enn vanlig:) Men du vet, lete, lete etter sympt....blir litt sliten av det der nå..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...