Gå til innhold

Er det urimelig av meg å be han om å ikke drikke?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi skal i bryllup helgen etter at jeg har termin (hvis jeg ikke har født ennå, selvfølgelig) og det er litt over en halvtimes kjørevei. Han mener han godt kan få ta seg noen glass øl eller vin (det er ikke snakk om å drikke seg dritings, altså!!) og så kan vi heller få søsteren hans som ikke drikker allikevel til å kjøre oss til sykehuset hvis det skulle skje noe. Det hadde i og for seg vært greit nok, men problemet er bare at jeg ikke akkurat er vilt begeistret for henne. Synes hun er masete og sur og det vet samboeren min godt. Hun er den siste personen i denne verden jeg hadde villet ha med meg i en sånn situasjon og det er samboeren min også klar over. Jeg aner jo ikke hvordan det er, men jeg har jo hørt visse rykter om at det er en smule vondt. Har ikke lyst til å ligge baki bilen og grine og ha det helt j***** mens hun hører på!! Er det jeg som overdramatiserer situasjonen, eller synes dere det er samboeren min som må gi seg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei nei jeg syns ikke du er urimelig, vi var ute 1mnd før termin og mannen min tok seg noen øl, det var 1 år siden sist, men tror du ikke at det kom litt vann så vi måtte på sykehuset på natta og da var mannen min så utafor at han ikke kunne være med(blir veldig fort syk), men det var heldigvis falsk alarm.Men jeg syns virkelig mannen din kan holde seg unna de par drinkene for denne kvelden, syns ikke det er for mye forlangt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hadde ikke vært noen diskusjon hos oss engang... Fra et par-tre uker før fødselen, og om jeg går på overtid blir det ikke en dråpe alkohol på ham... Han skjønte ikke hvorfor med en gang, men jeg brukte ikke mer enn et par minutter med overbevisende scenarier om ham med øl-ånde på fødestua, plutselig fødsel hvor jeg måtte kjøre selv osv, før han var helt enig:)

 

Lag noen skrekkscenarier om styrtfødsel og sånt for ham, og vær litt dramatisk.... hehe... skal helt sikkert ikke mer til før han er helt enig med deg i at det er det eneste riktige å holde seg edru...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg syns ikke du er urimelig.

jeg har termin om 20 dager og samboern min tør ikke og drikke noe nå før jeg har født.

jeg vil heller ikke at samboern min skal drikke heller,han syns det er helt greit,skal jo være helt ædru når nurket kommer ikke stinke fyll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har holdt ut i 9 mnd nå uten alkohol så mannen kan da klare seg uten det 2 uker føre og etter termin. En øl el et glass vin går jo greit å kjøre på, men etter det er det bare munkholm på min mann : )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uansett bør han være fit for fight til fødselen, det er nemlig hardt for menna også, psykisk sett. Jeg synes han burde holde seg edru. Er det så stor forskjell på et par eller ingen glass da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Neida, det er ikke urimelig, men helt selvfølgelig at han ikke skal drikke nå.

Mange menn sliter med å forstå dette...

Synes du skal stille krav til ham, av hensyn til deg selv!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Det er slett ikke urimelig av deg å be ham om ikke å drikke. Jeg gav klar beskjed om at den siste måneden før termin skulle han ikke drikke (vi har vært i bryllup i løpet av denne perioden). Det skulle bare mangle, og det tror jeg de forstår innerst inne. SÅ mye artigere å oppleve fødselen til sitt eget barn uten noen form for alkoholpåvirkning! Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns din kjære bør forstå at han ikke bør drikke. Det er jo ikke bare kjøringen det er snakk om. Vil han ikke være 100% med under fødselen? Noen glass øl eller vin vil jo redusere ham tankemessig.

Min mann tok seg et par øl senest i går kveld for da var det veldig fint vær og vi satt ute og grillet. Det var nok siste før fødselen regner jeg med, han vil selv ikke ha noe innabords når fødselen starter. Det er jeg glad for.

Ta det opp med samboeren din. Krysser fingrene for at han forstår problemet. Lykke til:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

la han bare lese disse innleggene...så kanskje han forstår at han ikke er alene...

 

vi holder oss borte fra alkohol i 9mnd...så jeg har gitt klar besje...om at 1 mnd, det bør han klare;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja hvorfor ikke??ikke for å skape noen diskusjon.

men det er jo han som driter seg ut hvis det skulle skje noe.alle de andre gjestene vet jo hvordan det er med deg.så er det jo bare å få ambulanse hvis du må av gårde...

men mannen min har sikkert tatt seg en øl,men ikke noe mer.hvis han i det hele tatt hadde gjort det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...