Gå til innhold

Går det an å ha el-slim når ein er gravid?


Fru Barbro von Kobro

Anbefalte innlegg

Har hatt noko eg synes ser veldig ut som el-slim med jamne mellomrom i over ei veke no. Samtidig har eg kraftige murringar, er trøytt og humørsjuk, vondt i korsryggen, blir fort svolten og må tissa ofte. Magen er heilt i ulage, knip og luft heile tida.

 

Lurer jo på om eg kan vera gravid, men har ikkje fått mensen igjen etter forrige fødsel, så eg har ikkje peiling på når el og ikm er. Synes det er merkelig at eg har el-slim så lenge. Kan det vera noko anna kanskje? Hmm, blir mykje grubling og spekulering for tida :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kan være mensen som er på vei, eller det kan være at du er gravid! For å gi deg et lite håp så vet jeg at noen får en rar utflod når de er gravide. Er ikke lett å vite siden du ikke har fått tilbake mensen etter fødselen. Kanskje du burde kjøpe deg en grav.test? Det du evt. kan gjøre er å kjøpe deg billige el.tester...så kan du se om du finner el! Ammer du fortsatt? For amming kan hindre en eggløsning, amming produserer et hormon som hindrer el å skje.

 

Så ja, det blir mye grubling og spekulering! Håper det sitter en spire for deg snart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips! Har testa litt innimellom med både el-tester og graviditetstester, men ingen utslag.

 

Eg ammer fortsatt, men har nettopp trappa kraftig ned, så det er godt mulig at det er mensen som er på veg. Synes berre det var litt merkeleg med det slimet.. Får vel berre vera tålmodig og sjå kva som skjer. Ikkje alltig like lett :)

 

Lykke til du òg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde selv masse utflod da jeg var gravid, kom ved ikm, og kjentes ut som om jeg fikk mensen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er ganske vanlig å ha flere runder med el i suklusen. Kroppen forsøker da å slippe et egg, men får det ikke til. Vet ikke, men jeg kan tenke meg at dette kan være "normalt" første gang etter en fødsel. MEn når det er sagt, så fikk jeg elslim igjen et par dager før ikm da jeg var gravid.. :) Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for interessante svar :) Blir heilt gira eg no, og trur eg er gravid. Får vel roa meg litt ned.. Eg blir jo eigentleg litt glad om det er tr som kjem òg, for då veit eg at kroppen er i gong igjen etter fødsel.

 

Kirsty: kanskje vi treffast på Bergen-treff neste gong? Om du framleis er med her, då.. Ser på sidene her at du har masse symptom du òg :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...