Gå til innhold

Juhuu...prinsessa vår har endelig snudd seg riktig vei =)


Elias,Emma&Sofia`s♥Mams♥

Anbefalte innlegg

Alt stod bra til på UL i dag - perfekt med fostervann, doppler, bevegelse og hodeleie!!! Og nok en gang - EI JENTE!!!

 

Så på vei hjem ble jeg plutselig veldig i tvil om Emma er navnet - eller om vi skal velge Lotta? Er jo uansett greit å ha to alternativer, så ser vi hvem av dem det er som kommer ut =)

 

Joda...lykkelige meg, som ikke lenger er fullt så bekymret for setefødsel =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

å, så kjekt for dere!! jeg fikk den gode nyheten sist uke, og holder alt jeg kan krysset for at han ligger slik hele veien i mål nå!! det er ikke noe kjekt med alle tanker som fyker rundt i knollen på mamma når babyen ikke legger seg rette veien:-)

 

er ikke du med i høygravidklubben snart du forresten? jeg har tre dager igjen til bim sin grense, men må nok si ta jeg føler meg rimelig høygravid nå likevel:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia du =)

 

Ja, deilig å ikke bekymre seg SÅ mye for setefødsel lengre! Men hu kan jo enda snu seg da =( Vi får krysse det vi kan begge to!!!

 

Er jeg ikke høygravid når jeg har 40 dager igjen? I så tilfelle har jeg 9 dager igjen før jeg er høygravid. Har 49 dager igjen til termin i dag =) Helt sykt hvor fort tida går altså!!! Går det greit med deg i varmen eller?

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, går stort sett fint, men holdt på å smelte bort noen av dagene sist uke. eller nettene skal jeg kanskje si, for de var pyton. vi sover i 2 etg og det er så utrolig varmt der når det er varmt ute..

 

jo, her på bim er det 40 dager til termin som gjelder. men jm mun bare fnyser av det og mener man er høygravid de seks siste ukene, minst:-) hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oki =) Da er jeg jo egentlig LITT høygravid da =)

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var jo godt at hun snudde seg selv, ikke noe gøy når de legger seg i setet. Jenta mi på 3 år lå i setet. Denne ungen har lagt seg med hode ned heldigvis.... Lotta er også et fint navn, godt å ha 2 navn å velge mellom....Vi har ikke funnet noen navn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...