Gå til innhold

hvor mye kjøper dere i str. 50 og 56??


kruta78

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Str 50, ingenting. Bortkastede penger om du ikke får en veldig liten baby. Ingen av mine barn har kunnet bruke denne størrelsen. Str 56 brukte førstemann en mnd tid, andremann bare noen uker.

Jeg ville ikke kjøt inn så veldig mye, men ventet til babyen er født. Da er det mye lettere å avgjøre hvilken str du trenger. Og det er jo bare så kos å gå på shopping med baby:-)

De små størrelsene (50-62) vokser babyen uansett veldig fort ut av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte alt for lite i 50 min elsk måtte ut å shoppe da tulla var født. Hun bruker fortsatt endel av det hun er nå 5 uker. Syntes det ikke ser så pent ut når klærne slenger på de.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår første var 3,3 kg og 52 cm lang. Andre var 4,3 kg og 52 cm (legen sa han var noe lengre). Gutter begge to:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi hadde ganske mye, og brukte det ganske lenge. dels fordi han bare var 3200 da han ble født, men også for at han gulpet og bæsjet seg ut i begynnelsen! det er aldri godt å vite på forhånd hva dere trenger. men det går jo ann å kjøpe litt nå, å heller ta en tur ut på shopping når baby er kommet hvis dere trenger mer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

 

Jeg er førstegangs, og lurer litt på det samme. Hva er mye og hva er lite?

Jeg har kjøpt inn 5-6 bodyer, og tre trøyer i str. 50, samt at jeg vet at jeg får klær av en venninne med en gang fødselen er over (og kjønnet er klart :-)

Burde jeg hatt mer? Alle sier at jeg er "liten" for å være i uke 36, betyr vel kanskje at babyen ikke er så stor når den kommer...

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er nettopp det som en aldri vet.. ei veninne til meg låg under streken på sf mål, men fødte nettopp ei jenta på 4,6 kg. så det trenger ikke å ha noe å si! se det litt ann du, og hvis du merker at du trenger masse mer enn det du har så er det jo fort gjort å ta en liten tur på butikken:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar!

Ja, det er sant, og det er sikkert nok av besteforeldre og familie ellers som er villige til "å løpe og kjøpe" hvis det trengs!

Jeg syntes selv det var vanskelig å ikke kjøpe hele butikken, men klarte å moderere meg:-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, det er kjempevanskelig å ikke kjøpe alt man ser!! jeg elsker klærne på polarn & pyret, og kunne nok kjøpt halve butikken, men lommeboken skriker lenge før.. hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt en del bodyer og 2 drakter, og en sparkebukse. Altså 3 sett i str 50, og flere bodyer. Har en del i str 56 også, og oppover.

 

Fikk en på 3,5 og 52 cm sist, og hadde bare 1 sett i str 50. Syntes at hun svømte i 56 lenge, jeg! Det vil jeg ikke denne gang, derfor har jeg kjøpt litt. Men lar være å ta av merkelappen på alt, sånn at hvis det skulle vise seg at jeg får en stor gutt, kan jeg bare bytte klærne i større str.

Et sett vasker jeg før og har med på sykehuset. Skulle det være en som kan bruke 50 litt, vasker mannen det mens vi er på klinikken:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt et par antrekk i str 50 og et i 56. Artig med noe som vi har kjøpt som babyen kan bruke den første tiden.

 

Vi har i tillegg noe smått etter storebror. Kjøpte like mye til storebror og han brukte de to minste str til han var 2-3 mnd. Han var gjennomsnitlig stor da han ble født, men etter hvert ble han tynnere enn gjennomsnittet, mens lengden fortsatt var gjennomsnitlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har arvet en god del i tillegg til det jeg har kjøpt.

Har nå:

8 pysjer

20 bodyer

7 sparkedrakter

13 bukser

9 gensere

3 dresser

Ellers litt sokker og noen strømpebukser..Alt er fra str 50-62

Får håpe klumpen passer disse str. en stund da vertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...