Gå til innhold

VELDIG mye liv....


Smykkemaja

Anbefalte innlegg

Vet det sikkert er noen som kan føle seg misunnelige på meg når jeg sier at jeg kjenner utrolig MYE liv. Nesten hele døgnet igjennom holder den lille krabaten på, og det er nesten til å bli litt "sprø" av. Vet at det er et godt tegn, men er det helt normalt å kjenne SÅ mye liv...blir jo neten litt bekymret den andre veien.... Kan ikke huske mitt forrige svangerskap på den samme måten.. Har hørt at babyer med DS kan være utrolig aktive inne i magen, og tenker en del på det. Noen som vet?

 

Er 33+1 idag. Noen fler med samme erfaringer?

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Veldig mye liv her også!

DS, er det forkortelse for Downs? Nå ble jeg litt stressa også!

Er i uke 37 nå, og her er det vel liv ca. 10 -12 timer i døgnet tror jeg. Har fortalt både lege og to jordmødre at all denne aktiviteten bekymrer meg, men har bare fått høre at det er et godt tegn...

Har en jente fra før, det svangerskapet var helt annerledes. Hun var for det meste stille og rolig, kvikknet litt til om kvelden.

 

Niesen min har ADHD, så jeg har tenkt litt på det, det er jo arvelig. Men jeg vet ikke om fosteret er noe mer aktivt om det skulle være tilfelle...

 

Her har jeg kjent liv siden ca uke 12. Samboeren kjente det på utsiden ved 16 uker, og nå, i uke 37 ser man nesten avtrykket av foten når han sparker. Både venner og kollegaer sier de aldri har sett lignende...

Så jeg er litt urolig jeg også, men vi får håpe på det beste!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For 10 år siden fikk vi en sønn med downs syndrom,i mitt svangerskap var det veldig lite liv å røre syns jeg.på slutten kjente jeg nesten ikke liv i det hele tatt..er nå gravid i uke 31,har tatt fostervannsprøve å vet at vi venter en frisk gutt.her er det også liv å røre døgnet rundt,så jeg tror ikke at det har noe med at barnet har DS nei..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke opplevt dette, men fikk beskjed fra jordmora mi at hvis det plutselig ble febrilsk mye aktivitet der inne måtte jeg kontakte henne eller legen. Det kunne visst vœre tegn på at bebisen ikke hadde det bra. Men hvis det er mye aktivitet der inne hele tiden så er det sikkert ikke noe å bekymre seg for. Snakk likevel om det til jordmor eller lege.

 

Lykke til med akrobaten hehe

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei du.

 

Er 33+1 i dag jeg også. Kjenner masse liv hele tiden. Og ikke bre dytting og spark, men risting i magen som om barnet har eplepsi anfall inni der :-) jeg også har spurt om det er greit at det er så mye liv og fått høre at alt er fint. Var på 3d- ul på torsdag og så masse bevegelse fra armene og hopping rundt. Så ut som om hun ville finne en god stilling å ligge i. Nå satt hun på rumpa med bena opp i panna og armene veivende rundt. Så jeg skjønner at hun vil røre seg for det så ikke behagelig ut. JM sa at det går mot slutten nå hvor lenge de kan snu seg lenger p.g.a. plass mangel så jeg regner med at det roer seg ned snart. Rart man blir bekjymret for alt. Jeg tenker at den ungen aldri kommer til å sove jeg siden hun er våken hele tiden, men har

også hørt at aktive barn i magen blir roligere når de kommer ut. Men alle er forskjellige så vi får nok bare vente å se :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så rart....! Det er akkurat sånn jeg føler det også. Er i dag 34+5. Blir helt sliten og øm i magen av all denne sparkingen jeg! Jordmor sier det bare er bra, men jeg hadde også hørt at aktiv i magen betyr rolig ute, og hun sa det ikke stemte... At dette kommer til å bli en unge vi kommer til å løpe etter! Hehe. Syns det er litt ålreit jeg da. Så blir den iallefall ikke stillest i klassen:) Men kanskje jeg ikke syns det er ålreit om et års tid! Hehe! Vet aldri. Gleder meg til å få han/henne ut iallefall! Litt morsomt for pappan og mormor og sånn da, og kjenne så mye utenpå magen. Hjerteslagene har forresten alltid vært raske, nå sist var de på 158!! Ellers så har det jo også litt med stillingen å gjøre, yndlingsstillingen her er hodet ned, ryggen bakover og føttene og knærne utover:)

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min bebis har vært helt loco hele svangerskapet, men nå i uke 40 - phu - klarer han ikke å bevege seg så mye. Det har gått litt gradvis nedover fra uke 38 ca.

 

Meget bestemt liten fyr som skal bestemme hvilken side vi skal ligge på, sparker hardt og sier fra hvis han ligger dårlig. He. Hadde også endel sånn "spasmefølelser" fra bebisen, han rista i magen.

 

JM og lege har sagt det er et sunnhetstegn, får ihvertfall en bebis som er sterk i beina. Har hørt mange teorier om rolig/aktiv og søvn/ikke søvn etter magebevegelse, men tror alle er forskjellige. Gleder meg til å se, 3 dager igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Startet "bare" på min uke 30 i dag, jeg.. Men ang det en skrev litt høyere opp her, at innimellom kjennes det ut som om at bebisen får eplepsianfall, hehe.. Merker det innimellom her jeg å, kjennes ut som om at hun får sånne "spasmer".. Plutselig så rister hele magen, liksom! Armer og bein og det som er smeller til som bare F.. Litt komisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for svar fra dere alle sammen...godt å se det er flere i samme båt. Jeg skal bade til JM og på UL i dag så da kan jeg jo benytte sjansen å spørre...

 

God sommer alle sammen og lykke til videre!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til dere som lurer på ristingen, har jeg lest at det kan være guttebabyer som tisser! Var en tråd om det her inne tidligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kanskje de rister tissen etter de har vært på do?:) her har det hvertfall vært turnoppvisning hele svangerskapet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...