Gå til innhold

Ammeinnlegg??


Stine og Ola

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har kjøpt inn to ammeinnlegg i ull, men det er vel litt lite.... Hvor mange har dere kjøpt og hva slags? Er det lurt å bruke engangsinnlegg sammen med ull de første dagene (eller dersom man lekker mye), og hvor putter jeg dette - på innsiden eller utsiden??? Mye man skal lure på her i verden gitt..... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har kun hatt to sett ull-innlegg og det har fungert fint for min del. Har som du nevner i perioder brukt det i kombinasjon med engangsinnlegg og har da hatt disse innenfor ull....;)) og ja...det er sant, det er utrolig hvor mye en lurer på, men det er nok likt for oss alle!!

 

Jeg har akkurat vært og kjøpt meg en pakke engangs-innlegg, kom på at det er greit å pakke i bagen;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brukte bare Natusan sine sist og kommer til å bruke dem nå også. Funket bra på meg. Og bare å kaste, slik liker jeg det. :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist hadde jeg kun to ammeinnlegg i ull, var nok det. Jeg vasket det ene mens det andre var i bruk. Jeg fant fort ut at hvis en bare bruker ullinnleggene og lekker mye (som jeg gjorde), så gror brystvorten fast i innlegget og en "river" av seg litt skinn når en tar den av... som om en ikke er sår nok..... Så til melkeproduksjonen stabiliserte seg, brukte jeg engangsinnlegg innom ullinnleggene for å få sugd opp verste fukten. Men når jeg ikke lakk lenger, brukte jeg kun ullinnleggene. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker ikke engangsinnlegg fordi de blir våte og kalle. Ull holder seg varme selv om de blir våte når jeg lekker. Bruker også ammeskjell i begynnelsen, hjelper når du er sår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har kun kjøpt ett ullpar. Har hørt at man får to par ullpar i gave på barsel. For min del funka ikke engangsinnlegg, de hang igjen på puppen, føltes som om de måtte rives av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

men hvor får man egentlig kjøpt ammeinnlegg? har ikke sett noe særlig etter det ennå, men har ikke sett det tilfeldigvis når jeg har vært og kjøpt annet babyutstyr..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...