Gå til innhold

Liten ferietur med liten baby?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei.

Nå har vi bestilt tur til Praha i september..... da vil babyen være 1 1/2 måned gammel. Pappaen skal ha pappapermisjon og jeg tar ut ferie. Blir jo ikke noen "ferie" i sommer, så jeg gleder meg veldig til denne turen :-). Blir bare 4 dager, og forhåpentligvis bra hotell. Er det noen her som har erfaring med å dra på tur med baby?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Har ikke reist med så liten baby som 1 1/2 mnd, men vi dro en tur til spania da datteren vår var ca 6 mnd, og det var helt topp! Hun fikk ikke øreverk på flyet (vi hadde med nesespray bergnet for barn for sikkerhets skyld) Og når vi kom ned til varmen merket vi at hun koste seg skikkelig.

 

Ellers var vi på biltur når hun var 4 mnd og det gikk også fint. Hadde masse pauser.

 

Men jeg vil ikke bestille noen ferietur før jeg ser an litt "hva slags" baby jeg får. kommer jo an på om babyen er frisk og ikke har noen plager som kan gjøre det vanskelig for en liten kropp å være med på tur også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei !!!!

 

 

Har en datter som blir 4 år i oktober... da hun var 6 uker gammel tok vi med oss halve slekten og dro til spania i 3 uker for å feire jul for å slippe alt maset her hjemme.... ( stressende fødsel og mye sykdom hos meg etter fødsel.... ).. Det gikk kjempe bra og vi hadde det helt topp... kjempe deilig å komme seg bort litt.... og i tilegg er jo praha et kjempe deilig sted.... tenk så deilig at dere kan gå ut å spise hver eneste dag uten at det koster dere noe... bare kose dere med den lille... absolutt å anbefale....

 

 

Lykke til og god tur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere. takk for svar. Er jo litt spent på hvordan vår lille gutt er, men når de er så små sover de vel ganske mye. Håper det blir fint, og vi gleder oss til litt "luksus", og til å få en ferietur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...