Gå til innhold

Snufs, nå er jeg motløs... Flere som har prøvd lenge uten klaff etter sa/ma?


Mayflower *26.03.07 <3*

Anbefalte innlegg

Hei jenter:)

Jeg var gravid for første gang i høst og oppdaget ma i uke 14. Fosteret hadde dødd i uke 7 og jeg måtte inn til utskrapning. Vi startet prøvingen umiddelbart, og nå går vi snart inn i 8pp (ikm om en uke, men har som vanlig menssmerter allerede).

 

Samtidig er jeg bekymret for at noe ble "ødelagt" i underlivet under utskrapningen, da jeg har så mye smerter og symptomer hele syklusen som jeg ikke hadde før jeg ble gravid sist gang:

-Øm og vond korsrygg noen dager rundt el

-Menssmerter en hel uke før tr

-Stikkinger i livmor-området fra noen dager før el og frem til tr

 

Eneste "symptom-frie" periode er en ukes tid etter tr.... Slitsomt.

Flere som har opplevd dette???

Og flere som fortsatt venter på ny spire lange måneder etter SA/MA?

 

Jeg kapitulerer snart, selv om jeg vet at mange er i en mer håpløs situasjon enn meg... :(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

 

Jeg har også gått med samme tanken/bekymringen som deg, om noe kan være ødelagt. Men så har "smertene", eller hva jeg skal kalle det i underlivet gått over. Jeg hadde en MA i mars, og da var jeg 10 uker påvei.

 

Har hatt mye stikkinger i underlivet (rundt området hvor eggstokkene er) og dette har bekymra meg. Men det har kanskje gått seg til litt. Det som er værre nå enn før er at jeg har anderledes menssmerter nå. De kommer i "tak", og det minner om da jeg mista. Da blir jeg bekymra liksom, og tenker på hva som kan være i gjære. Men det skal visst være sånn..

 

Jeg skal ikke klage over at jeg er bekymra over at det ikke har klaffa enda, er bare kommet til 4pp. Men tanken på at jeg kunne sittet her med en stor, nydelig mage nå, den er der. Og enkelte dager kan bli litt tøffe p.g.a det. Og sambo skjønner ikke helt dette, så lenge etter. Han har vært skikkelig støttende da det sto på som værst, og like etter MA'n. Men han har ikke helt skjønt savnet i ettertid.

 

Men håper at det en dag skal klaffe igjen da, og at jeg ikke må vente så alt for lenge.

 

Lykke til med oss!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må si at jeg skjønner furstrasjonen din. Selv så er jeg nå i 6pp etter 6 Habituelle aborter, altså mistet 3 eller flere med samme partner. Jeg har fått bekreftet fra legen at alt ser nå normalt ut i livmoren og at det antageligvis bare tar litt tid siden ønsket er så utrolig sterkt.

 

Krysser fingrene for dere begge. Blir nok klaff snart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar:) det er så godt med noen i samme båt, føler ikke at noen andre forstår på den måten...:)

 

Jeg har også menssmerter fra helvete nå etter ma, jeg er sikker på at det er sånn det kjennes ut i starten når man har veer... har de siste syklusene tatt naproxen når jeg får tanta, for før det måtte jeg opp og gå om natta og legge på noe varmt osv. Måtte skikkelig konse på å puste ordentlig.... nesten komisk :)

 

Samme med min sambo også. Tror ikke de klarer å tenke på samme vis som oss. Jeg har også gått og tenkt på hvor stor magen min ville vært, og hatt nedtelling til termindato osv. Du vet sikkert alt om dette du også, man blir snål av å prøve å bli gravid! Stryker meg på magen og prøver å late som det er noe der inne, blåser opp magen slik at jeg ser gravid ut osv... Kokkooo.... :)

 

Jaja, blabla...

Nok en gang takk for svar, og unner deg virkelig en baby snart! Håper du får det du ønsker så sterkt:)

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei du! Tror jeg husker nicket ditt fra en stund tilbake:)

Gud, som jeg har vondt av deg. Ingen fortjener å gjennomgå det du har gjort, det er så urettferdig! Men positivt med bekreftelse fra lege på at livmoren ser bra ut da:) Hvis det finnes noen rettferdighet på jord så må det gå bra for deg neste gang! Håper av hele mitt hjerte... :)

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for hyggelige ord. Ja det har vært forferdelig tungt å gå igjennom det, men prøver å se fremover og tenke positivt. Pluss at jeg er så heldig som har mange som støtter og stiller opp for meg. Håper at du blir gravid snart da. Det fortjener du også! Ingen fortjener å miste et barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har samme som deg, at jeg har mye vondt osv.. men til meg tror jeg at det kommer av at jeg har cyster på den ene eggstokken..:/ Men jeg også hadde en sa i august i fjor, og er enda ikke blitt gravid.. før jeg ble gravid første gang tok det også 2år..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slik hadde jeg det også!!! Hadde SA 14 september, og siden da har jeg hatt skikkelig pms eller noe rart fra el og utover. Det begynner to dager etter el, og da har jeg skikkelige humørsvingninger, kjennes ut som om irritasjonen stråler ut fra underlivet istedet fra mellomgulvet og jeg krangler med mannen, gråter over filleting osv... får også vondt korsrygg, og en rar følelse i underlivet som sitter litt høyere oppe enn menssmertene, der sa smertene satt, en slags kløende, stikkende følelse... Trodde lenge at noe var galt med meg men vet at flere har hatt det same. Kansje vi skulle spørre gyn hvorfor det er slik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det skal være sikkert. Er nå i 28pp og hadde SA i april i fjor. Ikke blitt gravid etter det og hatt flere symptomer. :( Går nå på Pergo og skal ta blodprøve for å se om jeg har hatt EL tirsdag. Mye greier....... ønsker jeg er gravid nå, men tviler veldig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da slenger jeg meg på dette innlegget også. TR kom nå i dag, og jeg er kjempe lei meg. Skulle hatt termin nå om en mnd,( mistet i MA slutten av uke 12) og hadde håpet det skulle sitte innen den tid, men det ser dårlig ut nå. Hadde virkelig troen på denne pp, men neida. Blir så frustrert!!! Gruer meg skikkelig til neste mnd og datoen for termin. Mannen er mye ute og reiser med jobben, så det er liksom ikke så lett å få det til å klaffe heller, men denne gangen har han hatt ferie så vi har lekt kaniner hele mnd, uten hell.

 

Jaja. da er det bare å jage bort TR og satse på nest pp. DRITT!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forstår din bekymring jeg og... Jeg mistet i exu i november i fjor, og engstelsen for at noe har blitt "ødelagt" kommer og går. Jeg har hatt masse smerte ved venstre eggstokk siden jul, og det er ikke cyster. Til slutt, for et par uker siden, traff jeg endelig en gyn som ville undersøke det litt nærmere. Etter sommerferien skal jeg ta lapraskopi for å se om det ligger rester i egglederen, for jeg hadde den type exu som "ordnet seg selv" som det kalles.. Kanskje det ikke "ordnet seg" da. Grr

 

Ønsker oss alle ei lita spira som klorer seg fast i 9 lange!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så "fint" å se at så mange har svart på tråden min. Jeg skulle selvfølgelig ønsket at ingen av oss hadde vært i denne situasjonen, men når vi en gang er det så er det greit å dele opplevelsene med andre som har det tilnærmet på samme måte. Takk for svar alle sammen, det hjalp for meg å høre om flere som sliter litt, da alle rundt meg synes å ha lett for å greie dette på null komma niks. Virker ikke som det er noen som prater om at de sliter, så man føler seg så alene til tider... Føler med dere alle og sender en varm lykke-klem til hver og en av dere. Håper vi en dag ganske snart kan få oppfylt ønsket vårt :)

 

Go natt, klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...