Gå til innhold

er det bare jeg som ikke får noe?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Begynner å bli skikkelig deppa. Samboeren tar aldri initiativet til sex lenger. Når jeg spurte sier han at han syns det er rart med magen og sånn...men egentlig har han aldri vært kjempeinteresert i sex heller føler jeg...blir nesten redd han får dekka behovet sitt andre steder om dagen...eller er det andre som har det sånn også?

signerer med anonym nå jeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har det sånn jeg og, men det er fordi jeg ikke har hatt lyst i svangerskapet. Han gidder ikke å ta initiativ lenger. Kan jo skjønne at han synes det er rart med magen og greier. Er helt vanlig dette blandt mannfolk. Tror nok ikke han får seg andre steder. De aller fleste menn er litt sære når det gjelder sex og graviditet har jeg intrykk av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt veldig stor lysst etter kvalmen avtok etter ca 4 mnd. Men nå både kjenner vi å ser så godt når lille gullet sparker og slår, så nå er ikke sambo lyssten på sex.. :) Litt frustrerende til tider!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

blir nok ikke så mye som jeg kunne tenkt meg nei:-) vi har sex på andre måter, for tradisjonelt samleie er ikke så godt lenger rett og slett. han "føler" mindre inni der pga utflod og slikt, og at jeg nok har begynt utvide meg dernede som en forberedelse. det merket han sist også. men som sagt finnes jo andre måter å tilfredstille hverandre på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjeldent sex her også ja..! jeg har jo blitt mye mer lysten etter jeg kom over kvalmeperioden, mens mannen bare nekter helt. kanskje fått napp 1 gang i mnd etter 4 mnd.. ganske frustrerende, men får vel være litt mer velvillig jeg også senere, nå når jeg vet hvordan han kan ha hatt det tidligere;) men ikke lenge igjen nå da. er helt sikker på at han ikke har noen på si, ville han aldri ha gjort, men er nok babyen han tenker på ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært slik tidligere svangerskap, men denne gangen har ikke jeg lyst lengre.

Men det er pga en grov feil han har gjort (eller en serie av dem) som gjør at jeg ikke utstår tanken på sex med ham.

Deilig å slippe frustrasjonen over at han ikke vil, det føles så unormalt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lysta her har ikke vært så stor, men har tatt seg opp i det siste. Håper at det kan sette i gang noe, men ser ikke slik ut. ikke spesielt behagelig heller:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde det sånn sist jeg gikk gravid. Var skikkelig frustrert og irritert, men det hjalp heller lite. Han hadde ganske enkelt ikke lyst. Noen ganger blir det bare slik, uten at man har noe å bekymre seg over. Under dette svangerskapet fikk vi forbud mot å ha samleie i flere måneder pga blødninger. Sexlivet har ikke tatt seg opp siden, men egentlig så gjør det meg ikke noe. Jeg vet at det sikkert tar seg opp etter at barnet har kommet til verden og jeg er klar. Det er med sexlivet som med livet ellers, man opplever oppturer og nedturer.

 

Mitt råd: finn nærhet uten sex, det er minst like viktig, så ordner det seg nok etterhvert håper jeg! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har det akkurat som deg Anonym. Han virker rett og slett ikke interessert. Har spurt han om det, men han vil tydeligvis ikke prate om det. Hadde det sånn en god stund før jeg ble gravid også. Tanken har slått meg om han får dekket behovet et annet sted, men jeg tror ikke det innerst inne.

Eller, det hender jeg tilfredstiller han, og da er han strålende fornøyd... men å gi noe tilbake... det virker det ikke som han tenker på en gang. Men ellers har vi det helt fantastisk om dagen, så jeg håper det bare er en fase av noe slag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei sann ;)

 

Det var da ikke no serlig... vi har sex omtrent ver dag, det har vi hatt etter at kvalmen ga seg i uke 11. Men siden jeg nå er i uke 38 begynner det å bli litt vanskelig;) og lite spennende stillinger. men men ;)

 

stå på jenter ...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har blitt veldig sjelden med oss og

Har utflod også

Sist var ca.2,5 uke siden, da husker jeg at vi begge dusjet om kvelden

( vanligvis gjør vi det om morgenen),

var rene og fine, nye sengesett :-)

Ellers blir det mye massage mellom oss i det siste

før han har vondt i ryggen, det anbefales for gravide og

Føler ikke så mye lyst heller

Det skal komme sikkert tilbake etterpå, tror jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...