Gå til innhold

Åssen går det med dere som har termin i August??


Lampe77 , en spire i magen

Anbefalte innlegg

Åssen er formen? Jeg er lei nå, varmt både dag og natt. Har løs mage så jeg flyr litt på do kan mann si.. Har mye vonde kynnere, kvalm, vann i kroppen føler att jeg går på to ballonger.. Det stikker i lår og underliv.. Jm sa att det kan være tegn på att det kan skje noe før..Håper hu har rett... :-) Men hu er aktiv i magen, presser seg sikkelig noen ganger.. Tror jeg har hatt noen falske rier å... Humøret er opp og ned, dette tar på gitt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei der..

 

jo,jeg kan ikke si at været plager meg,her er det ikke akkurat sommervær.

Men jeg kjenner meg igjen i det du sier med stikking/ilinger i lår og trykk i underlivet.

Humøret mitt er ganske opp og ned,føler meg deprimert enkelte dager og tåler ikke flåsete kommentarer.

Min lille har det nok veldig trangt,kjenner bare press men ikke så mye aktivitet..

Det er vel ikke store boltreplassen nå heller da.

 

Når i august har du termin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo da, det går jo bra. Føler meg veldig sliten for tiden, ikke akkurat ideelt for ferie....Er i perioder det er varmt uvel og svimmel. Jeg samler noe vann når det er varme og bl melder seg i plagsom grad. Babyen er veldig aktiv, men ikke så aktiv som sin storebror. Men jeg sover ihvertfall ganske bra siden jeg er økende trøtt !! Er veldig glad for det. Men jeg klager ikke høylydt ennå----

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har termin 1august, og været her ligger på 30 grader i skyggen.. Det er mitt tredje barn, har aldri klaget før.. Men i dette svangerskapet har jeg hatt de fleste plagende.. Ja det er trangt inni her, hu ligger med hodet ned.. Rører på se en god del, for sikkelig kuler på magen hehe.. Litt morro det..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frantic

Joda, det hørtes veldig kjent ut! Med varmeperioden som kom eksploderte vannet i kroppen, spesielt i bena...gleder meg til å se anklene igjen :-) I tillegg har jeg hatt mye kynnere, og også smårier som kommer og går - dette går jeg til kontroll på sykehuset for, men nå er det jo ingen fare å føde lenger, så nå er kontrollene trappet ned. Vet jeg går med litt åpning, men det gjorde jeg på slutten med nr 2 også, så jeg vet at det kan ta lang tid før det skjer noe likevel.......Tror også disse stikningene i underlivet er modningen. Har termin 20.august med tredje barnet, og siden de to første har kommet før termin håper jeg selvsagt det skjer denne gangen også :-)

 

Men jeg må si jeg er veldig fornøyd med en ting, og det er at jeg er mindre hemmet av bekkenløsningen denne gangen enn sist svangerskap. Kan ikke gå lange turer, men sykling fungerer heldigvis fremdeles greit. Og jeg er kjempefornøyd med å ha klart å trene litt hele veien - sist kunne jeg ikke det. Så jeg tror ikke jeg bare skal klage alt i alt! Heldigvis går tiden fortsatt raskt, men det gjør den gjerne med to aktive krabater fra før :-)

 

Lykke til alle sammen!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har det fint, jeg. Har sikkert de samme plagene som de fleste andre, men på ingen måte lei. Lurer litt på om jeg kommer til å bli klar for å føde i det hele tatt. Fortsatt altfor fascinert av å ha baby i magen. En måned igjen nå. Hmmm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

Formen er grei, men pga. tidlige rier får jeg ikke lov å gjøre så mye. Skal ta det mest mulig med ro om dagene... Meeeen... har til nå ryddet/tømt to soverom, og skal så smått begynne å vaske ned og gjøre klart rommene til babyen kommer. Gjør alt i et rolig tempo, og tar pauser hvis jeg kjenner jeg blir sliten. Hater å sitte uvirksom!

Ellers så er jeg fryktelig varm for tida, litt ødematøs i beina, har en del kynnere og litt vondt i bekkenet. Bortsett fra det har jeg det flott, og trives med magen.. men skal innrømme at jeg begynner å bli litt lei, da.. :o) Gleder meg til å treffe nurket!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er veldig lei blitt siste uken.. tror det har å gjøre med at jeg har vært hjemme så lenge, ikke jobbet siden februar pga dårlig tilrettelegging på jobb.. er varm hele tiden, kvalm og litt løs i magen jeg og. trykker og presser nedentil og vond rygg.. og lei meg og sint om hvertannet.. hehe.. hormonene er på høygir hos meg, det er det ikke tvil om. tålmodigheten er lik null, og jeg sliter litt med å ha 2 åringen så mye alene som jeg må siden faren jobber hatten av seg nå i juli for å bli ferdig til august..

 

gleder meg ENORMT til jeg får holde baby i armene og er ferdig med magen. ikke like kjekt å være gravid denne gangen nei. dessverre er jeg stygt redd for at det blir overtid på meg denne gangen også, siden jeg ble satt igang 14 dager over sist.. men håpet er der jo at jeg slipper det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, det rusler og går.. Formen er egentlig grei den, bortsett fra vondt i hodet som jeg har hatt siden uke 17. Skal bli uendelig deilig å bli kvitt den, altså!

 

Magen er til dels i veien, men ikke så stor at det gjør noe. Har jeg ikke vært i mine tidligere svangerskap heller. Vært litt hoven i bein og fingre, men det har gitt seg litt nå. En del stikninger, men det tar jeg som et godt tegn. Føler meg egentlig ok, men merker for all del at kroppen snart sier seg ferdig med reproduksjon for min del. Har fire uker igjen som gravid i hele mitt liv, egentlig en god, men merkelig følelse.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Formen min er det vel så som så med, har klart å få den kjekke sommer forkjølelsen som ikke vil gi seg. Og denne varmen som har vært har vel ikke akkurat gjort at humøret er på topp. Men takket være en kjempe snill svigermor som tar seg mye av lillegutt mens mannen min er å jobber på hytta så går det bra. Kan ikke klage på så mye sv-problem, men magen er litt for stor i enkelte tillfeller....! Men alt i alt så satser jeg på at knøttet vil ut om to uker (altså 14 dager før terminen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobber på sykehuset jeg....Slitsomme dager, vet ikke helt hvor lenge jeg orker dette. Dagene består av arbeid og sløving. Sover enormt dårlig om nettene, er sikkert oppe på do 5-8 ganger. Trives å gå gravid, men kjenner mer og mer nedpress ubehageligheter i rygg,mage, bekken.... Særlig etter travle dager på jobb. Har ikke så veldig mye vann i kroppen enda, bruker støttestrømper daglig (anbefales selv om det er varmt). Å gud for en halsbrann...hehe...kommer på flere og flere ting etter hver som en tenker seg om. Trøster meg med at de fleste av "ondtene" snart vil gå over...det hadde da vært rart hvis vi ikke kjente noe som helst..Lykke til damer! Innspurten er i gang...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Føler at jeg ikke har tid til plagene jeg....Så prøver alt jeg kan å ignorere alt, og det går bra til jeg setter meg ned.

 

Må være i bevegelse så mye som mulig, det hjelper på varme, bekken, rygg og alt.

 

Ellers iom at dette er fjerde svangerskapet, og de andre ungene ikke har villet komme helt frivillig, så nyyyyyyyyyyter jeg alle kynnere, stiikinger og alt. Får jeg dem går jeg ekstra på. Her SKAL det modnes!!!!hehe.

 

Lykke til dere!!!! Nyt sommeren, tenk vi slipper bøye oss og knytte igjen tunge vintersko med full påpakkning av klær- vi er heldige vi!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker å gå gravid om sommeren, kunne strutte med magen og slippe kjøpe nye klær - for nå trenger jeg jo bare t-skjorter :-)

har ikke vært så varmt her jeg bor, har ingen hevelser i kroppen, men bekkenløsning. Den kom tidlig denne gangen, allerede i februar, så jeg er kjempelei av å ha så mye vondt, og sitte så mye i ro. Likevel er jeg faktisk bedre av BL nå i uke 35 enn jeg var feks på midten av svangerskapet.

- Noe som er veldig plagsomt er hjertebank. Det har jeg til stadighet, tåler nesten ikke røre meg enkelte dager før hjertet går helt galopp. Da må jeg legge meg ned, ellers svimer jeg av.

Halsbrann har jeg også ofte, og er oppe på do minst annenhver time natta gjennom. Akkurat det der er pyton, får jo ikke noen dyp, lang søvn.

- Og så er jeg veldig forkjølet akkurat nå, og er tett i nese/bryst. Hoster masse, og peser som en hval. Men men, det går over snart. :-)

Nyter ellers å gå gravid, kjenne hvordan babyen ligger i magen og gleder meg over å kjenne spark.

Har ikke pakket bagen neda, og heller ikke vasket babytøy og lagt i kommoden. Må vel ta meg sammen og gjøre det en dag snart nå.- Førstemann kom nesten 3 uker før terminen, så jeg er jo litt forberedt på at det kan bli slik denne gangen og. Spennende!

Lykke til alle sammen! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...