Gå til innhold

Vasking av nye baby klær?


Lampe77 , en spire i magen

Anbefalte innlegg

må mann vaske dem? Kan mann eventuelt bare skylle dem med bare vann i vaskemaskinen eller må mann bruke såpe.?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har vaska alle klærne, og sengeklærne har jeg vaska to ganger. Tror det lønner seg å vaske det i maskinen for å få bort alle kjemikaler som kan sitte i nye klær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vasker kun bodyer , undertøy og natt-tøy( les:skyller lett i maskina)...vanlige klær blir som oftest tilgriset 5 minutter etter de har komt på..ja vist ungen gulper osv...

blir tidsnok vasket.....!! har vaska hentesettet også....

vist du føler for å gjøre noe er det bare å bruke et hurtigprogram på vaskemaskinen...trenger ikke vaskes vanlig! bortkasta!!

 

faktisk kan det være verre med skyllemiddela og såpa...ser noen ber deg bruke det..men det er ofte mere skadelig enn klær som kommer direkte fra butikker, ja det vil si nye klær, som ikke er skitne, men kan lukte litt av fabrikk og evt plasten de er blitt lagret i i butikkene..

 

nei vask slik du føler for..evt ikke vask!! ungne tar ikke skade..tenk på i gamle dager da...ingenting blei vaska da...uten at det var skikkelig drittent...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vasker alle mine egne nye klær, så da er det en selvfølge at jeg vasker alle nye babyklær også. Men vet ikke om det er nødvendig, det får meg til å føle meg tryggere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vasker alt.tenk på alle de som går rundt å kjenner på klærne og ikke minst de som prøvde den genseren du kjøpte sist.kan jo være folk med lus osv..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vasker alt som er av klær og utstyr som skal være i nærheten av babyen. Helst på 60 grader, men det er det jo ikke alt som tåler.. Jeg bruker Blenda sensitive eller Neutral, veldig greit å slippe all parfymen for den lille.

 

(Dessuten fjerner jeg alt av merkelapper som sitter i nakken på klær, innbiller meg at det er bedre for babyen å slippe disse).

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vasker altid nye klær både til oss vokse og barne/baby klær. jeg kan ikk ebruke "nye" klær før de er vasket, får enormt med utslett. Vasker med blenda sensitiv og en pitteliten dasj med comfort sensitiv skyllemiddel. Da slipper jeg utslett og kløe. Det er mye kjemikalier og overskuddsfarge i nye klær!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dagens samfunn blir vi (og barna våre) utsatt for kjemikalier overalt. Jeg har derfor valgt å vaske alt av sengetøy/klær før første gangs bruk. Bruker mildt vaskemiddel, evt Milo og en liten mengde nøytral tøymykner. Vi har så hardt vann at det føles som det beste... Har også valgt å stryke sengetøyet og bodyene de første ukene. (når jeg har hatt tid) Tror ikke akkurat det siste er noe must, men gjorde det på 1 mann også så det har bare blitt en del av det jeg har gjort nå mens jeg går å venter på at 2 mann skal komme!! (er to dager på overtid)

Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...