Gå til innhold

Hvordan kan jeg lure med meg sambo i seng???


Beth84g

Anbefalte innlegg

Vil ha "varene" hans så den lille kanskje kommer ut snart. Men han vil ikke siden jeg ikke egentlig har lyst for kosen sin del. Hehe.

Kan jo ikke dra på meg no sexy undertøy og forføre han heller da. Ser jo ut som en flodhest med over 20 ekstra kg, strekkmerker og så mye vann i kroppen at jeg kunne stille som basseng for svømmelandslaget!

Kommer nok ingen vei sånn i hvertfall.

Er deres menn like vrange eller? Hadde aldri trodd jeg skulle få det problemet med han men. Hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skjønner han egentlig litt jeg. Ikke noe kjekt å føle seg brukt, samme om man er mann eller kvinne.

Hva med å innlede med litt ordentlig kos? Kos for kosens skyld, ikke bare for å få tak i sakene hans. Så føler han seg kanskje litt mer verdsatt, og ikke bare som et middel for å få noe annet?

Hva med en fellesdusj hvor dere vasker hverandre?

Ikke sikkert det er så mye som skal til:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehhe.. møtte le litt når æ leste det.. så leste æ det høyt t mann min, han sa å da (Å DET KOM SOM ET SJOKK HER) " nope ikke æ heller, her skal det ikke framprovoseres nå, han skal komme når han kommer sjøl"

 

æ sa da bare right.. men han holdt på sitt. men hehe han har nok glemt det til den tid så før prøve igjen da! hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He he...

Da jeg gikk med Lisa, fikk mannen min nesten ikke røre meg. Null sexlyst her i gården. Men, da jeg var drittlei i slutten, krevde jeg at han "stillte opp" minst to ganger daglig. Jeg hadde hørt at det skulle gå for ham to ganger etterhverandre, så de siste dagene ble jeg sur hvis vi ikke hadde sex 4 ganger. Stakkars snille mannen min. Han prøvde så godt han kunne, og jammen kom hun ikke ut da også!

 

Jeg har sagt til ham at han bare må forvente det samme denne gangen også. Til vanlig har vi et fantastisk sexliv, så han må bare tåle å bli "brukt" litt:) Hi hi... Har han fått ungen inn dit, må han hjelpe til for å få ham ut også!!

 

Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

las dette høyt for min mann...og han sa at jeg måtte skrive til deg at han gjerne stiller opp....for her får han ingenting...HEHEHEHE!..men spørs om jeg skal ofre meg snart...for fødsel sin del...vil hilse på bebisen NÅ!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nå mannen som har startet disse greiene, da bør han vel være villig till å avslutte det også??? :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

vanskelig dette med sexen.. For 3 -4 dager siden hadde vi oss..men det var stress da..men koselig..vi snakker om det men enten så orker ikke han eller så er jeg uvel.. magen er jo i veien..selv om en kan v'ære kreativ... Egentlig så har vi vel begge lyst til å la være...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stoler er på alle jordmødrene jeg. Har jo vist seg effektivt i alle år at sex kan sette i gang... så lenge vannet ikke har gått er det jo ingen fare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...