Gå til innhold

Ryggplager/Nerver i klem ?


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er nå 33 uker på vei med nr. 2. Men denne gangen er jeg ikke like sprek og lett til bens. Jeg humper rundt med vond rygg. Det sitter skikkelig i nede ved halebenet. Er som om hele høyre side av baken er konstant nummen og vond. Jeg klarer ikke å bøye meg for å løfte opp min sønn på 2 år, ei heller å skifte bleie på han uten at det gjør skikkelig vondt. Alt som innebærer at jeg må bøye meg gjør vondt. For i det jeg retter meg opp igjen, iler smerten. Da sitter den som et skudd helt nederst ved høyre rumpehalvdel. Setter jeg samtidig hele høyre fot ned, forflytter smerten seg som kniver opp igjennom. Dette problemet er blitt gradvis større. Det begynte som en liten smerte av og til. Men nå er det vondt nesten konstant. Kan det være ei nerve i klem ? Hva kan man gjøre med slikt.

Lurer da på om det er noen av dere der ute som har opplevd liknende? I tilfelle; hva gjorde dere med det ? Forsvant problemene etter fødselen?

Håper det er noen som kan svare, selv om slike ting ofte er veldig individuelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hm...ikke lett å si, som du sier er det jo individuelt.

 

Men har vel hatt noe som kan ligne. Har vondt inni rumpa, i en muskel der, utover mot hofta og det stråler nedover benet.Mitt problem er muskulært, har veldig stive og overbelastede muskler i bekkenet/ryggen og disse igjen presser på nerver som gjør at det stråler nedover. Synes det kan høres ut som du har problemer med musklene i rumpa sånn som meg, og at disse må løses opp.

 

Anbefaler deg å gå til en fysioterapeut som kan få løst opp muskelen, tror ikke dette bare går over av seg selv. Du trenger sikkert å ta det med ro også siden problemet sikkert kommer av at du har belastet muskelen for mye.

 

Fikk forresten beskjed av en osteopat (de har også veldig peil på sånt) at hvis jeg halter eller vagger så belaster jeg musklene i bekkenet bare mer, så prøv å gå vanlig om du kan.

 

Lykke til !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...