Gå til innhold

vannavgang trodde jeg..men..


sunnychild

Anbefalte innlegg

termin er rett rundt hjørennet og har hatt smerter og kramper med nedtrykk siden i går kl 22 og kvalm som få.. reiste på sykehuset..men fikk høre at det som jeg trodde var vannet som gikk kl 10.00 i morges kunne være en lomme av vann.. Ærlig talt så skjønte jeg ikke helt.. men men. Måtte ta på meg et bind og hvis det ikke var ordentlig vått så var det hjem igjen,for å se om vannet går og jeg får regelmessige rier 2 eller 3 på 10 minutter.. Ja så bindet ble ikke vått..og så var det hjem igjen da..vente vente.. Dette er mitt barn nr 2 og hadde aldri trodd det kunne være så forskjellig.. sist gang var alle fødselsymtomene som et dominospill..ikke å ta feil av og alt gikk kjempefort ..3 uker før termin ble datteren våres født.. Jeg lurer på dette med..lomme av fostervann.. andre som har blitt lurt??? Mannen min så jo at det rant men megden var liten i forhold til nr 1.. Da var det som nesten en 1,5 l flaske begynte å renne av en.. Nå var det som et halvt vannglass..men så var det bare en lommme av vann altså..og bare lurevannavgang.. Merkelig....

Kjipt å være tilbake her hjemme nå..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvordan skal man kunne vite om det er vannavgang hvis det kan komme vann uten at det er det "rette" vannet?

Det er nå mange problemer man skal få.

Føler med deg. Skikkelig nedtur å bli sendt hjem igjen sånn...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jordmødrene er litt uenige om dette, men det er noen som mener at det finnes en liten slags ytre fostersekk, og om det går hull på den påvirker ikke denne fostersekken til babyen. Har jeg blitt fortalt da.

håper det skjer noe hos deg da!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er i uke 38 nå, men i uke 36 hadde jeg akkurat samme. Jeg var i party, plutselig kjente jeg at jeg ble blaut. skyntet meg opp på doen og da var buksen min allerede gjennomvåt mellom beina. ringte føden , kom dit men ble bekreftet der at d ikke var vannavgang men en vannlomme...rare greier..jm sa at e kanskje fikk føre tiden siden d hadde skjedd...ikke vet jeg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har slimproppen gått? Min gikk her om dagen og natta etter rant det som bare det mellom bena. Trudde da det var vannet, men var visst rester av slimproppen. Dette var ofte hvit/gjennomsiktig væske og kunne komme ganske mye.Er visst mange som forveksler dette med fostervann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre at det ikke bare er meg som har hatt -lommevann- .. Jeg trodde ikke det fantes...jeg Det merkelig er nå at har hatt en helt vanlig høygraviddag- vært på kjøpesenter for å trave rundt med BL..bare for at kanskje vannet kunne gå når jeg kom hjem..men nei..ingen kramper av noen slag her..eller vannavgang.. Og i går hadde jeg sånne smerter av kramper og nedpress at jeg hadde problemer med å snakke ... Jaja.. livet er rart.. Får bare vente videre jeg da.. skulle ikke tro at babyen skulle være her inne i magen til vm finalen i fotball var over.. Vi forberder oss oss til nedkomst da..handler søte babyplagg.. og både mor, far og storesøster har en liten gave som skal åpnes når lille bror kommer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...