Gå til innhold

Slitsomt....


Skattekisten-30.08

Anbefalte innlegg

Er i uke 32+4 nå, og kjenner virkelig at det begynner a ta på. Får liksom ikke trekke pusten dypt og kjenner sterk ubehag i mellomgulvet som blir presset på av junior. Av og til er det nerver som blir klemt på, så jeg har en slags kilende fornemmelse. Men det som er mest i fokus, er den følelsen i mageskinnet - at det er tøyd til bristepunkt. Enda har jeg - eh heh - i overkant av syv uker igjen, og lurer på hvordan dette kommer til å gå. Jeg sprekker!! Ingen strekkmerker ennå, men de kommer nok... Mamma mimrer om en spirituell opplevelse om det å være så nært sitt barn og bla bla... Men jeg vil helst ha kroppen min for meg selv snart... *gispe etter luft*

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei!!!

 

er sjøl i uke 37 snart. å det blir verre.. e så sprengt nu.. klare så vidt å få på mæ trusen sjøl.. det e ille.. ungen presse å nu når han rase så e det bare å lene seg til bake å vente til han sovne!!

sikkert ikke det svare du ønska. men ingen vits å lyge..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*trøsteklem til deg* Uff da. Men det er godt at det er flere enn meg som synes det ikke er bare fuglesang og solskinn. Godt å kunne whine litt og høre litt på klaging fra de som har det på samme måte. Heh. Tenkte nå at selv om jeg hadde ønsket, ville jeg ikke kunne gi deg trøsteklem nå, Trine - med hele TO høygravide mager imellom. Så du får et meget medfølende håndtrykk fra meg :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...