Gå til innhold

Når snur de seg?


Silje_33

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er i uke 30 og lurer på når det er normalt at de snur seg. Er det helt mot slutten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg var hos jordmor på torsdag, og hun sa at min lå med hodet ned. (uke 32). men det har den gjort stort sett hele tiden tror jeg, for jeg kjenner spark bare fra navlehøyde og oppover. den lå med hodet ned når jeg var hos jordmor i uke 28 også.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var til UL på sykehuset i uke 28, sa legen der at babyen bør ligge med hodet ned innen uke 32. Dette pga at det blir trangere om plassen og dermed vanskeligere å snu seg etter hvert.

Det er allikevel helt vanlig at babyen venter litt med å snu seg, den snur seg mange ganger, eller den snur seg tidligere.

Jordmor sa at er de ikke sikre på leiet i uke 34 sjekker de med ny UL, for å forberede til evt setefødsel/keisersnitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Var på kontroll/ ultralyd på sykehuset på tirsdag, var da 31 +2. Spurte om når det var vanig at de snudde seg for å bli liggende med hodet ned. Legen svarte at de egenltlig ikke var så interessert i leie før i uke 36.. UÆÆÆH, tenkte jeg, trodde de snudde seg "permanent" noe før det - i uke 36 er det jo rimelig trangt!! Vel, får spørre igjen da npr min "ordentlige" lege som er på ferie for tida kommer tilbnake, dette svaret skrev jeg nemlig på kontoen for "denne karen gidder jeg ikke høre så altformye på siden han bare er vikar for min egenltige virkelige lege som har ferie nå"..... he, he.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jordmoren min sa at normalt sett har babyen bestemt seg for hvilken vei han vil ut innen uke 35. Men at dersom mor er høy så kan det hende at babyen har plass til å snu seg igjen selv etter denne tid.

Hun sa også at det kun er ca 3% som "bestemmer" seg for seteleie, så sannsynligheten for at det skal skje er liten.

Min lille hadde bestemt seg for hodeleie ved kontrollen i uke 32, og har ikke snudd seg igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min lå med hodet ned i uke 32. I uke 34 hadde han snudd seg i skråleie med rompe og rygg ned. I uke 36 hadde han lagt seg godt tilrette med hodet ned igjen og festet. Flink gutt:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I uke 31 lå gutten min med hodet ned. På UL i slutten av uke 33 lå han med hodet opp, og legen mente da at sansynligheten for at han kom til å snu seg var liten. men dette tror jeg ikke noe på. ar hørt om så mange hvor barnet har snudd seg etter dette, og jordmor sier det ikke er noe vits å kjenne etter leiet før i uke 36, da de snur seg flere ganger etter dette. Så nå satser jeg på at han har snudd seg innen jeg skal til JM i uke 36 :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I uke 33 lå hun med hodet ned, uke 35 i seteleie, og i uke 37 hadde hun festet seg med hodet ned. Forrige svangerskap festet hun seg i uke 35, lå med hodet ned fra uke 28.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var på kontroll hos jordmor forrige uke og var da 30+4. da lå gutten min med hodet ned.. Men trodde han kunne snu seg enda om han ville det, jeg? Vi får se hva han finner på. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg var på ul ved 31+2 og hun satt på rompa... Legen sa det ikke var noe å bekymre seg for for det er fortsatt flere uker igjen å snu seg på... (er litt bekymret likevel... kjenner hodet over navlen fortsatt og 32+2 i dag...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...