Gå til innhold

Omgangssyke


yr<3 med 2 gutter!

Anbefalte innlegg

Jada, så nådde den meg og, gitt!! Og da kan jeg ikke akkurat skryte på meg å ha hatt et "spyfritt" svangerskap, lenger... (Må bare prøve å bruke litt galgenhumor her jeg sitter.)

 

Hele familien min har hatt det på omgang denne uka og i natt, i 4-tida, var turen kommet til meg.Har da spist et par ringer ananas, 5 jordbær og ti flak salt potetgull i dag. Kjenner meg ikke akkurat i toppform, men astronauten har vært i livlig aktivitet flere ganger i løpet av dagen. Skal vel litt mer til enn noen timer omgangssyke. - Og takk for det!

 

Må bare sende min dypeste medfølelse til dere som har vært plaget med kvalme og oppkast i svangerskapet.. - Jeg er imponert over at dere holder ut, selv er jeg passe drittlei (huff..) og slapp etter et halvt døgn.. Men, håper og tror jo at det gir seg snart!! Er rimelig tom i magen, men klarer liksom ikke å spise noe av frykt for at det kommer i retur med en gang. HM, skal allefall ta et skippertak med væske nå!

 

Vel, vel, ble bare syt og klag dette her, men! Håper dere alle får ei fin helg! - En ekstra hilsen til Lilje74 og mine andre "medkumpaner" med termin 5.september - i dag er det 60 dager igjen.. Om 20 er vi å regne som høygravide.... Synes nettopp det var 100 dager igjen, jeg.. Vel, NÅH! Avsted til vannhullet!!

 

:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uff, hørtes ikke så morsomt ut nei. Håper du føler deg i bedre form nå, og at du kommer deg snart til hektene igjen.

 

Tiden flyr abgårde, ja. Synes ikke det var lenge siden jeg skrev inn innlegg som "Hurra, 200 dager igjen!". Nå er det bare noenogtredve.. Dæven.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...