Gå til innhold

Jeg er LEI, svett, lukter vondt, dovner bort i armene, trøtt, sliten, har elefantføtter, ja i det hele tatt..


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Takk gud for at d er flere enn meg, bortsett fra at jeg ikke dovner bort i armene så er d helt likt her. Har prøvd å gjøre litt for å få tiden til å gå, men her regner d og er 20 grader ute, hva skjer...... joda blir bare enda mer svett og lukter enda mer........ Kan ikke gullungen komme snart nå da, 8 dager til termin!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Signerer dette innlegget her ja! Og jeg har en mnd igjen......hvordan skal dette gå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

her er en til som holder på å avlide av kjedsomhet!!! vi er mange i samme saksa ser det ut til! stå på jenter:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff ja!!!!!! Disse elefantføttene ser ikke pene ut, ubehagelig er det også. Dritlei nå. Er i uke 37 og håper på fødsel snart;) he he.....varmt er det også og klamt, så her svettes det ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

samme her er DRITTLEI har 4 dager igjen til termin men overhode ingen tegn til fødsel alså ikke en kynner en gang kunne jo hatt litt symptomer da på at fødsel nærmet seg alt er tung og i tilegg så sliter jeg med lavt stoffskifte og da blir jo ofte ting tyngre

SÅ BABYEN MIN KOM UT NÅ

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Aaaah, digger å ikke være alene :o) Selv om jeg ikke unner noen av dere noe av dette.. ;oP

Har 8 dager til termin, ikke så mye som en liten modningsmurring på gang - kan vel egentlig ikke klage ennå men jeg vil ha baby nåhåhåhåhåhåhåhåhåhåhåhå.......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg joiner.. jeg forteller alle jeg kjenner som kan mistenkes i å ønske å bli garvid..at de må satse på making babies in june... ikke få dem i juni/juli/august.. Det er et kjipt liv nå...Jeg sitter på stoler med pute i ellers kjennes det som jeg sitter på babyens lille appelsin hode..Uff.. life is hard..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det blir ekstra slitsomt i varmen. Og jeg har hele åtte uker igjen. Har en del kynnere, strammer som bare det. Er jo ikke behagelig akkurat. Skal ha en ukes ferie nå; det blir godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har heldigvis tatt en dusj i dag, så svetten og lukten er heldigvis ikke en issue. MEN - andpusten pga babyen klemmer lungene mine sammen oppover, kjenner sterk ubehag i mageskinnet som blir strukket from here to eternity og ikke har vaska håret på TO UKER - det er lagt - til midt på ryggen, veldig krøllet og tørt - så det har mer eller mindre tovet seg sammen på hodet. Må ha hårmaske i, vaske det og conditione det, men er redd for å få vondt i bekken av ubehagelige ståstillinger under vasking i dusjen. LEiiiiiiiii, og det er ennå syv uker igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...