Gå til innhold

nå holder jeg på å bli sprø...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

3 dager på overtid og to netter med veer..

I går natt lå jeg våken med veer fra midnatt og frem til kl 8 på morgenen, det var alt fra 5 til 10 minutter mellom hver.. Så- når jeg sto opp og tenkte at ja, i dag skjer det nok, stoppet alt opp og jeg kjente ingenting mer ila dagen. På morgenkvisten i dag (i 4 tida) begynte det hele igjen, men nå var riene mye sterkere. Lå og gikk i 3 timer med ca 8 min mellom hver ri. Ringte føden bare for å bli betrygget med at jeg ikke trengte å stresse noe før det var nede i 5 minutter mellom hver. Så stoppet det hele opp igjen... Hva gjør jeg? Har masse energi nå, så jeg har nettopp bakt rundstykker til min kjære (han har blitt hjemme fra jobb i 2 dager nå- i tilfelle det skulle skje noe- han pendler 12 mil en vei) skal stå opp og hele andre etasje er nyvasket (første etasje er hans jobb- og det gjorde han i går..). Nå må det da snart skje noe??

Frustrert hilsen fra ei som venter og venter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du har min fulle sympati! Har selv hatt disse dumme maseriene, som øker bittelitt for hver dag som går de siste 3 ukene, de siste par kveldene har det vært sånn at jeg har vært sikker på at noe er i gang..sukk, begynner å bli drita lei av å skru opp forventningene, for så å våkne like forbaska gravid(og aldri så lite gretten) hver morgen.....Eneste vi får trøste oss med er at det jo ikke er mer enn maks 14 dager (11 for deg) før vi får babyene våre (og om jeg ser tilbake har de siste 2ukene jo gått veldig fort....)

 

Lykke til !(hadde også sendt deg mengder med fødestøv om jeg ikke hadde samlet desperat på det selv om dagen;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

STAKKARS DEG! Jeg vet så godt hva du går igjennom, det var akkurat dette som skjedde meg i fjor da jeg fødte vår første datter. Slimproppen gikk lørdag og da begynte riene. Så var det "on and off", med økning, spesielt om natten (og da får man jo ikke sove), frem til onsdag morgen. Jeg hadde da ikke sovet skikkelig siden lørdag (bl.a pga mye energi). Kom inn på sykehuset på onsdag klokken 6 om morgen og hadde bare 1 cm åpning! Da holdt jeg på å bli gal. Hjem igjen, rier HELE dagen, med opp til 3-4 min mellomrom, for så å roe seg igjen. På ettermiddagen onsdag forsvinner de helt - da var jeg så sliten at jeg bare gråt.

Kom inn på sykehuset for å sjekke kl 6 onsdag kveld, og hadde fremdeles 1 cm åpning! Klokken 9 samme kveld tvang jeg føden til å ta meg inn og gi meg noe så jeg kunne sove. Fikk Pededin (Vet ikke helt hvordan det skrives), en sterk sprøyte så kroppen skal slappe av. Sov fra 12 til 02 og da jeg våknet kl 2 var fødselen endelig i gang.

Hun kom torsdag kl 12. Fryktelig lang ventetid.

 

Forhåpentligvis slipper du dette, men mitt råd til deg er å sove så mye som mulig mellom slagene (hvis du orker eller klarer). Skulle det vare over dager,blir du så sliten på slutten av hele opplevelsen lett kan bli ett mareritt (glem smertene, det er utmattelsen som er værst i dette tilfelle).

 

LYKKE TIL!! Snart er det hele over og da er det så utrolig verdt alt strevet og ikke minst tålmodigheten:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest -lilly-

Prøv en omgang sex med din kjære. Det satte gang på ting her hehe :o) Men også her stoppa riene opp. Kom inn på føden med 5 cm åpning og var sikker på at babyen skulle komme. Men neeeeiiida.....ble sendt hjem etter mange timer da riene hadde stoppet helt opp. Så nå sitter jeg her hjemme (2 dager siden jeg ble sendt hjem) og venter,........

Masse lykke til :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Off, dette høyrast virkelig kiipt ut. Må jo vere rart å berre gå å vente på at riene skal komme igjen.

 

Har desverre ingen råd til deg ( prøvde sjølv å snurre på brystvortene, men det vil eg ikkje anbefalle). Ønskar deg masse lykke til. Håpar fødselen din snart set igang for fult!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...