Gå til innhold

Pigmentflekker!!!!


Det ble en Augustgutt:-)

Anbefalte innlegg

Er det flere som har fått forandringer i huden etter soling???

Jeg har fått flekker i panne, rundt munn og hake!!!!

I VG i dag står det at disse aldri vil forsvinne igjen!!???

Vrææææææææææææææl, kan dette stemme???Noen med erfaring på dette området??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

eg og har hørt at de ikkje forsvinner... har en på magen som aldri forsvinner..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror noen kan forsvinne igjen. Eller i alle fall ikke synes så godt. Jeg har fått dem på overleppen. Ser helt forferdelig ut. Som om jeg har sjokolade melk bart. Huff. Har lagt merke til at de har blitt mindre i perioder hvor det har vært dårlig vær og overskyet, så jeg krysser fingrene for at de blir borte etterhvert. Irriterende at de kom for jeg har murt meg med solfaktor 30 på overleppen. Men er jo ikke noe å gjøre med når de har kommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg!

Jeg har fått pigmentflekker i pannen, er ikke så glad for det...Har også hørt at de ikke forsvinner, men de ble blekere når det var periode med dårlig vær, for å igjen komme tilbake nå når det er strålende sol. Jeg har også smurt meg med solkrem, men det har ikke hjulpet. Ellers har jeg litt over munnen også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt pigmentflekker fra før dette svangerskapet, sikkert av overdreven soling tidligere. Jeg gikk til hudpleier, som la en slags "bleke"maske på meg, og så kjøpte jeg noe serum-greis som jeg smurte meg inn med hver kveld, og pigmentflekkene bleknet! Gikk et par ganger, ca 1 gang i mnd. Men, det er klart , jeg har anlegg for økt pigment, så jeg får de flekkene på ny når jeg soler meg, men de blir blekere på høsten. Og da tar jeg en ny kur + at det er deilig å unne seg skikkelig ansiktspleie;)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei, jeg har også fått tre flekker på kinnet. Men min lege sa at de kan forsvinne etter fødsel. Hvis ikke kan man ta det vekk med laser sa hun. Det skal jeg definitivt vurdere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er også veldig plaget med dette men ble anbefalt Guinot uni bronze krem. Kjøpt på en hudpleiesalong. Den er super. Den hjelper mot "gamle" flekker og hindrer nye å slippe til :-). Den er brun i fargen og lukter litt sjokoladeaktig. Koster rundt 350,- kr. Ellers er det jo lurt med en caps stor hatt på hodet....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to år på rad fått pigmentflekker i pannen og på siden av øynene pga p-pillebruk. Disse forsvant når brunfargen forsvant. Har også nå fått litt pigmentflekker ved siden av det ene øyet, regner med at det forsvinner også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De forsvinner!!

Jeg leste et innlegg av en lege om at disse forsvinner - i det nyeste Gravid magasinet. De blekner etterhvert. Så kan man få kjøpt blekemiddel til huden på apoteket om det er noen som ikke forsvinner. Men jeg har ikke prøvd det.

 

Jeg innbiller meg at de kommer lettere om en ikke smører huden før soling, men det er bare noe jeg tror :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...