Gå til innhold

HVORDAN gikk vannet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Til dere som har hatt vannavgang i fødsler: Kan vannet plutselig bare gå når du sitter/ligger helt musestille, eller må du bøye deg, snu deg, være i bevegelse?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forrige gang startet min fødsel med vannavgang. Jeg hadde hatt mensmurringer hele dagen, og fikk en lang ri da jeg la meg. Etter ca et kvarter ble plutselig senga mi helt våt. Jeg lå helt stille. akkurat som om man stikker hull på en vannballong. Jeg var overhode ikke i tvil om at det var vannet som gikk. Et tips: legg noe plastikk (feks en voksduk) med et håndkle over, under lakene der du har rumpa når du sover. Dette redda madrassen min sist :0) Har liggi slik i noen uker nå også, just in case...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg våknet kl 1 om natten av at jeg hadde jevne rier med 10 min mellomrom. Lå i sengen ca en time, og da jeg reiste meg sa det "splæsj" og utrolig mye vann traff gulvet - var litt sånn som man ser på film:-) Samboer fikk latterkrampe fordi jeg bare sto og skrevet, helt handlingslammet, mens jeg ropte usj og æsj....Litt tåpelig, men jeg var totalt uforberedet på at vannet skulle gå:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet av en varm sildring mellom beina...og den sildringen vedvarte det meste av dagen. Gikk på kafe mens jeg ventet på at veer skulle starte..hehe....Selvfølgelig etter å ha vært på kontroll på føden :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg våkna av at jeg var litt våt (hodet var festa),men på føden mente de at det ikke var vannet for det var så lite, og det kom ikke så mye mer heller..men da han var født 11 timer etterpå, og det fremdeles ikke var gått noe vann ,konkluderte de med at det nok var vannet som hadde gått når jeg våkna alkevell...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter fødselen tenkte jeg: "Når i all verden var det vannet gikk?" Jeg kunne ikke huske det! Etterhvert kom jeg på at det hadde gått mens jeg lå i sykehussengen og hadde rier. Innimellom smertene hadde jeg såvidt enset at det rant noe for hver ri. Jeg som hadde forberedt meg så godt, og hatt senga hjemme full av tisseunderlag fra gamlehjemmet, hehe... :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg våkna på nattmorran av at jeg måtte på do og tisse, og mens jeg satt der slutta jeg liksom aldri å tisse. Det sildra og rant. Tok på meg et bind og gikk og la meg i senga, og fikk mannen min til å se hvilket hull det rant fra ( hehe, litt komisk, men hva finner man ikke på når man ikke har opplevd sånt før? ), og det var ingen tvil - vannet kom fra skjeden. Og bindet ble søkkvått på et øyeblikk, la meg på en stor og tykk håndduk heller, ringte føden og fikk beskjed om å ligge helt stille, da ikke hodet var festet. Ambulansepersonellet måtte hente meg i senga, og jeg måtte ligge i ambulansen. Noe som resulterte i at jeg ble skikkelig bilsyk.

3 timer etter vannavgang begynte riene.

 

Dette er 4 år siden, og skjedde 19 dager før termin - helt uten forvarsel. Hadde ikke kjent noen vondter eller noenting før.

- Så jeg er veldig spent på hva som skjer denne gangen! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg våknet midt på natta av at vannet gikk..ingen bevegelser, ingen tegn på forhånd som skulle tilsi at vannet kom til å gå!...så er nok varierende fra person til person...min søster var på butikken og handlet da hennes vann gikk...så hun var i bevegelse da det skjedde....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge mine fødsler startet med at vannet gikk.Første gang satt jeg i sofan når det skjedde,og andre gang skjedde det i senga på natta. Det kom myyye begge gangene.:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bare våknet med et rykk og tenkte "å nei, nå tisser jeg på meg!!!!!" hehe, men skjønte fort at det var vannet, for det bølget liksom ut, ga seg aldri..!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det kan nok gå sånn heilt plutselig.

 

Eg hadde lagt meg for ntta og våkna 4 t etterpå. Pleide å våkne rett etter at eg hadde lagt meg, fordi eg måtte på do, så eg va kjempe skuffa for at eg ikkje hadde våkna av det. Hadde sove så godt. Gjekk på do, og tenkte faktisk litt om vatnet kunne gå då, men nei. Kom inn igjen i senga, og tenkte med meg sjølv at jammen vart det ikkje noko fødsel denne natta heller.. Då eg satte meg på senga igjen gjekk vatnet og eg spratt opp. Det kom som ein foss!!

 

Er spent på korleis fødselen startar denne gangen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våkna til vanlig tid kl halv åtte to uker før termin, kjente babyen sparke skikkelig en gang og så rant det. Hoppa lett og elegant (?) ut av senga og sa til sambo at han måtte hente et håndkle. Hva? sa han, ikke helt våken enda. Men han våkna fort da han skjønte hva som var på gang ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...