Gå til innhold

Litjpia24 i 6pp etter 6HA


Mamman til Hedda & Hanna

Anbefalte innlegg

Hei:)

Jeg så du også skulle begynne med pergo.. Jeg har hatt en så sinnsykt ustabil syklus, å det av grunn at jeg ikke har hatt eggeløsning.. Sist mens hos meg nå er 30 april, den 13 juni ringte jeg legen å sa at nå må jeg få pergo (har vært til kontroll, brukt provera også, men det ikke fungert) da var pergo neste skritt.. Men samboer`n min testet hun da ikke pga at vi har et barn fra før, hun ville vente 3 mnd sa hun.. Jeg begynte da den 13 juni på pergo, som en enkel kur, som jeg også klarte å ta en tablett for lite.. telte feil av dagene, så hadde vi sex ca annenhver dag i 14 dager, å bare koste oss resten.. Tok blod prøve hos legen på dag 20 for å se om jeg hadde hatt noe eggeløsning, dag 26 ringte jeg å hørte å den var positiv.. Å da tok jeg 2 tester i går, å jeg var gravid..

 

Så jeg ønsker deg virkelig lykke til, jeg leste om en annen jente sist mnd som også hadde fått det til å funke på første kuren, jeg bare tenkte hele tiden det blir ikke meg.. å det ble det gitt.. Ønsker deg virkelig lykke til videre... klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja jeg gikk på pergo denne pp. Fikk positiv EL test igår, så igår gjorde vi vår sak for å øke den norske befolkningen. Hehehe..

 

Tusen takk for kjempe støttende ord. Blir mye mere optimistisk når det er flere som sier at det klaffet for dem på første runde med pergo. Jeg håper at jeg kan ta en graviditets test den 19 juli som blir positiv.

 

Tusen takk for lykkeønskninger og lykke til i ditt velfortjente svangerskap.

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...