Gå til innhold

juhu!!! han har snudd seg med hodet ned!!


Gjest

Anbefalte innlegg

har vært hos jm nå ikveld, og hun kynne si med 100% sikkerhet at han ligger rette veien! jeg ble så glad! første mann snudde seg ikke før i uke 38 m hjelp av nåler, og han årsaket en del bekymring for mamman sin ja!! men denne gutten har alltså lagt seg rette veien nå, og jeg håper virkelig at han fortsetter ligge slik:-)

 

i tillegg har jeg muligens, kanskje en slimpropp som holder på å dette ut litt etter litt nå.. så tror dere jeg er glad?! *smil*

 

gikk 14 dager over sist og ble satt igang og har slikt håp om å slippe det denne gangen og få gjennomføre en normal, vakker fødsel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

dytter den opp, så kan dere andre med babyer i "feil" leie få litt håp om at deres også snur seg snart!! lykke til:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Det var bra å høre.

Min hadde også snudd seg ved forrige kontroll og hodet var festet, så snu seg tilbake gjør han da heldigvis ikke. Han her lå i skråleie med rygg og rompe ned et par uker før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var jo gode nyheter. Er desverre ikke like heldig jeg..termin om 4 dager og han ligger gal vei..:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

huff, det var kjedelig. vet ALT om uroen og tankene omkring det der siden min første ikke snudde seg før i uke 38. da med hjelp av akupunktur. har du prøvd det? er jo litt sent nå da. hva blir det for fødsel på deg? ks eller vanlig fødsel. må si du er tøff hvis du går for vanlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så deilig at han har snudd seg!!! Jeg måtte ta keisersnitt sist pga seteleie, og på ul i uke 27 lå denne også i seteleie... Skrekk og gru, vil ikke ha et keisersnitt til!!! Lurer litt på det med akupunktur - hvor tidlig i svangerskapet begynner man? Hvor mange ganger, hvor ofte, hvor dyrt? Jordmora jeg går hos driver med akupunktur, men hun sa at man interesserte seg ikke for leie før i uke 37!!! For min del føles det alt for sent ikke å skulle prøve å gjøre noe før det... Når begynte du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jm min har nettopp vært på kurs i danmark innen dette temaet. veldig mange har effekt av denne akupunkturen, hun nevnte siffrer opp i 90%. man anbefaler å begynne i uke 34, pga det da er større sjanse for at det lykkes. det gjorde ikke jeg sist for det visste jeg ikke da. da fikk jeg nåler i uke 38, og han snudde seg noen timer etterpå. det er jo veldig sent, og liten sjanse for å lykkes. anbefaler deg til å ta kontakt med andre jm eller fysioterapeuter som driver med akupunktur, det er absolutt verdt å prøve!!

 

jeg fikk kun en behandling, og den var gratis siden jeg kjenner han som satte nålene. men tror ikke det er så dyrt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

altså nå vil ikke jeg være noen gledesdreperr herr men er hodet festet da? Ellers kan han ho fint snu seg ennå. Er selv i uke 34 og jm sa (på tirsdag) at hun ikke klarte å finne ut hvilken vei han lå. Dersom hun er usikker neste kontroll og blir jeg sendt på ul.

 

Iaf. hun sa at han uansett kunne finne på å snu seg igjen innen neste kontroll så hva hun evt. hadde funnet ut ved denne kontrollen hadde ikke vært så viktig.

 

Men for all del, gratulerer med foreløpig riktig vei:)) Skal se han holder seg der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jada, vet ALT om det deer med å snu seg frem og tilbake. første mann gjorde det som sagt helt frem til uke 38.. men jeg velger å tenke positivt og håpe håpe håpe at denne lille mannen ligger slik fremover nå:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei du!

 

Godt å høre at lillegutten din har snudd seg riktig vei...tror fortsatt min lille snuppe ligger med fua ned =( SKal til UL til mandag og er veldig spent!!! Er da i uke 34, så det er jo uansett litt tid igjen da - håper og håper!!!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott!!!

Min tulle ligger fortsatt feil vei...går inn i uke 36 i morgen....Og hun er stor hun her. Men hun snudde seg, og fant deretter ut at hun ville snu seg tilbake.....så vi får se. Og med mine digre unger risikerer jeg at på ul sjekken om to uker så er hun allerede for stor til at jeg får føde henne...Dumme dumme leger, hvorfor ikke ta ul litt før, så jeg kan få føde???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

håper hun snur seg snart! det er ikke kjekt å måtta gå med alle de tankene som melder seg når de ligger feil vei!! prøv akupunktur!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, synes og det er rart. særlig når det er store barn.. men får virkelig håpe det ordner seg likevel!! kan du ikke be om en sjekk litt før heller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvor store barn har du født da? Er det noen grense på dettee med setefødsel og vekt på barnet? Jeg har selv en jente i magen som ligger i sete. Jeg er bare i uke 30 enda, men har født tre uker før termin tidligere, så jeg er ikke helt komfortabel med situasjonen. Noen sier at grensen er på ca 4 kg, noen sier 4,5 og noen sier at det ikke er noen grense. Har du noen fasit?? Takknemlig for svar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spurte jordmor om dette her sist jeg var der og hun sa at det kunne være forskjellig fra sykehus til sykehus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg som fra før har født store barn uten problemer får maks føde en på 4.5 kg. Men noen gyn vil si nei over 4, det varierer hvem jeg kommer til.

5kg på termin sist gang....og denne her er like stor som han var, nå i alle fall.

 

Da blir det ks, pga for stor risiko for barnet. Det er greit nok, vil ikke utsette ungen for noen ekstra risiko, men hvorfor ikke sette igang når hun er 4 kg da.....og sjekke det litt før.....Har allerede fått flyttet timen jeg da, fikk først i uke 39, da ble jeg sint!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...