Gå til innhold

tok abort for et par år sidn..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

jeg var tenåring og barnefaren ville ikkje ha noe med hverkken meg eller barnet å gjøre, d var et uhell, og jeg gikk på vidregående skole, og hadde ikkje sjangs til å gje barnet noenting som helst.

 

jeg angret bittert på d idag, når jeg sliter så mye med å bli gravid nå.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Huff huff...skjønner deg! De sier at en abort kan gjøre det vanskelig med å bli gravid igjen senere...men du får holde deg til håpet, det kan skje fortere enn du tror ;o) Lykke til i alle fall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har prøvd siden bynnelsen av april

syns d er lenge..men ser jo at andre her inne har prøvd lengre, men er bare så sinnsykt redd for at aborten kan ha gjort at jeg ike kan bli gravid, selv om jeg sporte om det før aborten, om det kunne bli komplikasjoner med å bli gravid senere..eller kunne bli steril..d sa dem var svært sjelden. men man vet jo aldri....:s

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har dessverre selv tatt 2 aborter, med den jeg nå prøver å bli gravid med. Det har ikke hatt noen innvirkning på om jeg har blitt graivd, men kroppen min har ikke klart å bære frem fostrene. Så det blir som er "straff" for de 2 jeg dessverre ikke bar frem. Den første var det jeg som ville fjerne, og han. Nr 2 var det kun han som ville fjerne. Dere får anklage meg så mye dere vil, men på de tidspunktene som jeg ble gravid, passet det ikke. Vi hadde ikke hatt økonomien til det, da vi var studenter. Første gang gikk jeg faktisk på pillene, mens andre gang var et uhell. Utrolig bittert å tenke på nå i ettertid, men slik er det dessverre, ikke noe jeg kan gjøre noe med.

Men legen min sier at abortene har ingenting med saken å gjøre, bare for å berolige deg.

Velger anonomitet denne gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

oi....

 

stakkars deg.

du må ikke tenke sånn!!!

 

passet d ikke så passet d vel ikke, man vet ikke hva man gjør i en sånn situasjon tror jeg.

 

håper du får en spire som klorer seg GODT fast=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei.du må ikke tenke sånn.Jeg tok også abort da jeg var 17,er 20 nå.Jeg angrer også men det er bare å prøve på nytt.Og da mener jeg psykisk også.Jeg prøvde 4 mnd ifjor og har prøvd siden april nå men det har ikke skjedd noe enda.Jeg anbefaller deg å gå til gyn litt ofte.Jeg har nettopp gjort det og de fant litt celleforandring.Så du må bare være tålmodig.Og du er ikke den eneste.;0)

 

 

 

Masse Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos meg fant de "bare" nedsatt hormónproduksjon etter 2 aborter. Men jeg har alltid hatt lav produksjon, så abortene hadde ingen uttelling. Jeg krysser fingre for oss alle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff.. jeg vet hvordan du har d. Jeg tok selv abort to år før jeg ble gravid. Da mistet jeg. Ble gravid igjen fire mnd senere og da satt den :) D sies at hvis man har avbrutt et svangerskap så hender d at kroppen støter fra seg embryoet noen ganger før d fester seg. Dessverre.. Ønsker deg all lykke uansett. D går tilslutt. Du vet jo at du kan bli gravid. D beste rådet jeg kan gi: Ikke stress ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...