Gå til innhold

Liten familie


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi er et par som venter vårt 1. barn. Jeg har i det siste begynt å få en del tanker rundt dette med at vi har så liten familie på begge sider, og hva dette vil ha å si for barnet vårt. Min manns foreldre er døde, han har en søster, men hun bor langt unna og viser liten interesse for kontakt. Jeg har en søster, men kontakten er veldig begrenset, hun er mest opptatt av ytre fasade og materielle ting. Dermed har vi litt forskjellige verdisyn. Mine foreldre bor på andre kanten av landet, og spesielle forhold gjør at kontakten med min pappa ikke er som den skal. Men mamma står oss veldig nært. Vi har selvfølgelig gode venner, men nå skulle jeg ønske at barnet vårt hadde en større familie rundt seg når det kom til verden. Noen som har noen tanker rundt dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg har ikke stor fam,men mannen,de er 4 søsken.

kansje derfor jeg vil ha nr 3...for jeg har bare en bror som bor på en annen kant av landet.mamma døde for 11 år siden og pappa bryr seg mest om barnebarna til den nye dama,så det er ikke så mye kontakt med de og hjelp til barnepass blir jo deretter.

så vi klarer oss sjøl,leier barnevakt hvis det trengs,men det er ikke ofte.

så slipper vi jo også å ha dårlig samvittighet for å ha slitt ut besteforeldrene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Her har vi og veldig liten familie. Babyen vil kun få en bestefar, min pappa, som fortsatt er yrkesaktiv og ikke akkurat en typisk bestefar - foreløbig. Vi har begge søsken, men mine er yngre enn meg og ikke akkurat typisk tante og onkel materiale. Han har og en eldre søster og en lillebror som var konfirmert i år.

Så det er ikke så mye skryte av.

 

Vår opplevelse er vel at man i en travel hverdag kanskje ikke har så veldig mye med familien å gjøre uansett. Sånn har det vært i min oppvekst og da både mamma og pappa hadde sine familier langt unna. Et barn kan på en måte ikke savne det en ikke har opplevd blir på en måte min litt brutale konklusjon.

 

Så får en heller prøve å være en fin familie innenfor husets 4 vegger. Finne på ting sammen både foreldre og barn og lage gode minner fra det. Det er jo tross alt den aller nærmeste familien som betyr noe, som søsken og foreldre - og da mener jeg babyens søsken og foreldre. For da vil i hvertfall ikke babyen oppleve det du føler at du opplever nå med fraværende familie i en tid hvor en vil dele dette store med alle ;)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...