Gå til innhold

Baby sove i kombibag


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på en ting; har kjøpt sprinkelseng til babyen, men tenkte å la henne sove i kombibagen (har kjøpt Simo Kombivog) helt i starten. Er nemlig ikke plass til kombisengen på vårt soverom. Høres dette ut som en god ide? Jeg bør vel evnt. da kjøpe en madrass og legge i bagen?

Har hørt at baby liker å sove trangt, etter flere trange mnd. i livmoren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

har ei simo kombivogn og jeg brukte kun den i mange mnd til seng både på dagen å natta.den er lunere og tettere enn en stor seng.den er jo vant med å ligge litt tett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hørt om andre som har gjort det. Selv har vi ommøbelert soverommet vårt for å få plass til sprinkelsengen. Foretrekker den. Eller det vil si, jeg foretrekker å ha babyen opp av gulvet.

 

Men ingenting i veien for å ha den lille i kombibagen de første ukene/månedene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det eneste du risikerer er at ungen nekter å roe seg i senga si da... Kjente en gutt på 1,5 år som hver kveld måtte legges i vogna for å sovne og så måtte foreldrene løfte han over i senga si... Og hver gang han våknet om natta så måtte de ha han over i vogna for å få han til å sovne... Så ville ikke latt babyen ligge alt for lenge i vognbagen, hvertfall tatt noen netter i sprinkelsenga innimellom!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kan ikke si jeg hadde problem med å få de til å roe seg i sengen.det er jo bare å prøve seg fram.setter baggen i senga så kommer den opp fra golvet.....:-)syns ikke noe om å legge en nyfødt baby i ei stor seng når den er vant med å ligge trangt og lunt.men det er jo opp til hver enkelt om hvordan de gjør det.veninna mi la trillingene i ei stor seng på eget rom når de kom fra sykehuset og det syns jeg ikke noe om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bor i England, og her er det ikke vanlig å legge barnet i sprinkelseng før ca. 3-4 mnd. Før det bruker de fleste en "moses basket", som ser ut som en kombibag men er vanligvis laget av kurvmateriale, med stoff på insiden og madrass i bunnen.

Har nettopp kjøpt en til min lille, det er kjempepraktisk fordi den får plass på soverommet vårt ved siden av sengen, og man slipper evt. problemer med å bruke samme bag/vogn både dag og natt. Syntes litt synd på babyer som må gå fra trangt opphold i livmoren til stor og åpen sprinkelseng, så føler dette nok blir litt bedre!

Har fått tips om å sette kurven i sprinkelsengen et par uker før man skal skifte seng, da blir overgangen litt lettere for baby.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har ikke plass til sprinkelseng på soverommet, så den er plassert på det kommende barnerommet.Tenkte knøttet skulle ta noen formiddagslurer i sengen på rommet sitt, for å bli vant til å ligge i sengen også.

Synes det høres lurt ut å bruke kombibagen til å sove i i starten, har hørt om flere som har valgt en sånn løsning. Vi har kjøpt duovogn, så jeg synes det blir litt krøkkete å bruke bagen på soverommet da.

Jeg planlegger å kjøpe leandervugge til å ha på soverommet, synes den er så lekker! Shopshop!! Jeg er ikke spesielt rik, men i disse dager shopper jeg til øyet blir stort og vått.. og bankkortet smelter snart.. har iallfall gått varmt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gutten vår på 11 uker har sovet godt i bagen sin på dagen. Han har riktignok sovet i egen seng på natta. Det eneste du bør tenke på ¨nå som det er så varmt, er at det fort kan bli litt hett nede i den trange bagen. Men nå er jo lille Linus allerede blitt over 5,5 kg da, og fyller bagen litt mer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...