Gå til innhold

Her er jeg!!!


Florry- m 1 stor og 1 liten

Anbefalte innlegg

Endelig 3 trimester- JIPPI!!!!! Teller ned dagene for fullt jeg nå, men føles som en evighet til. Selv om jeg skulle ønske ett barn som er født tidlig på året må jeg si at jeg heller vil gå gravid på sommeren enn vinteren... sommeren går jo mye fortere!!Hadde jeg gått gravid på vinteren hadde de kalde månedene føltes som en EVIGHET!!

Så nå går jeg her- vaggende og flott(?), og priser sommeren!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er jo mye enklere med klærne om sommeren enn om vinteren, for ikke å snakke om skotøyet. Litt enklere med smett-på-sko enn store vintersko:)

 

Kos deg masse i finværet og gled deg over hver dag som går, plutselig er det du som sitter og teller deg ned de siste dagene:)

 

Flott er du helt sikker;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjertelig velkommen hit skal du være - og jeg håper du får en flott innspurt her på 3. trimester =)

 

SIst jeg var gravid, fødte jeg i midten av januar - denne gangne skal jeg føde i slutten av august. Artig å ha prøvd begge deler, emne foreløpig syns jeg ikke den ene årstiden har noen større fordeler eller ulemper enn den andre. Annet enn klærne - ser ikke bra ut med en diger vinterjakke når man er høygravid - ingen kan jo se at du er gravid, så du ser jo bare gedigen ut =) Tida syns jeg går like fort nå om sommeren som den gjorde i desember og januar - annet enn helt på slutten - da tror jeg nok tida går sent for de fleste - uansett årstid!

 

Kos deg med mage, varme og bading!!!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...