Gå til innhold

Da er jeg tilbake!!! :-)


kirsty*2barnsmamma

Anbefalte innlegg

Med en liten oppdatering:

Hadde en fin tur ja, masse shopping og festing og møtte mange gamle venner, det var kjekt :-) Kjøpte meg også en tempe pakke på Boots, med digital termometer og dagbok med chart, så nå har jeg begynt. Tar en teste runde nå før jeg kan begynne orntli dag 1, begynte på dag 13 :-)

 

Har el idag tror jeg da... vanligvis får jeg positiv el test dag 17, men på dag 16 kjente jeg masse el slim, mere enn noen gang!!! Tok en test og den var positiv. Håper det er ett godt tegn. Hadde planlagt sex annenhver dag fra dag 15, men så kom det dag 16 og da ble det hver dga ja. Dag 15,16 og 17. Er det for mye? Tror jeg har el idag, dag 18, har ikke hatt sex, trenger pause, men tar en ekstra runde i morra for sikkerhets skyld, Håper det blir klaff denne gangen altså. Forrige tante var værre enn vanlig og nå har jeg mere slim enn vanlig... kanske ekstra fruktbar??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei og velkommen tilbake!!

 

Jeg håper masse el slim betyr mere fruktbar for deg!!! Det hadde vært innmari morro om du kom etter til 1tri nå! *klem* Fint at du har begynt å tempe.. Det vil gjøre deg sikrere på syklusene..

Ha en fiiin tirsdag. Vi snakkes etterhvert..

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for det :-) Bra jeg har deg da nå som jeg temper :-) Du sa til meg at dere hadde kos dag 3 og 2 før el, så dagen etter? Vi hadde også dag 3 og 2 før el, men idag er dagen etter og jeg orker ikke så håper det var de dagene før som teller da... :-)Er uansett for sent nå da, burde i såfall hatt kos i de tidlige morgentimene, nå er det ettermiddag og egget er sikkert enten befruktet eller dødt... håper på det første!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen Kirsty,, ja du må bare bruke min kunnskap/ spørre om råd for alt det er verd.. Jeg setter pris på å hjelpe jeg. :0)

 

Ja, denne gangen hadde vi kos på 3,2 og -1.. Mens da vi ble gravide med Carina hadde vi kos bare på dag 4, 3 før el.. Så blir du gravid nå er det vel egentlig størst sjanse på jente.. ;0)

 

Det er helst dagene før el som teller ja... For de viktigste svømmerne er de som ligger klare når egget kommer...

 

Ønsker dere masse lykke til!!!!!! xxxxx

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...