Gå til innhold

Røntgen - Snart Gravid


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi planlegger nestemann, men jeg skulle vært på røntgen. Må jeg vente med å prøve å bli gravid. Påvirker røntgen eggene mine? Vet man ikke skal ta røntgen når man er gravid, men vi skulle egentlig begynt å prøve nå (å bli gravide altså). Bør jeg utsette dette. Noen som vet?

 

Skal til legen i morgen, og regner med å få tatt røntgen i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Som du sier så skal man ikke ta røntgen dersom man er gravid. Dersom du kommer til røntgentimen vil de spørre deg om du er gravid, og dersom du ikke vet kan de be deg ta en graviditetstest der før de tar røntgen (vet de gjør det på sykehuset her jeg bor ihvertfall).

Men røntgen skal vel ikke være noe skadelig hvis du ikke er gravid enda men bare prøver, har aldri hørt at det kan skade eggene. Så var jeg deg ville jeg gjort følgende: Dersom du vet du ikke er gravid nå så er det bare å ta røntgen og fortsette prøvinga. Dersom du er usikker på om du er gravid: ta en test før du drar til røntgenundersøkelsen slik at du slipper å gjøre det på sykehuset. Sikkert lurt av deg å gjøre unna undersøkelsen nå før du blir gravid så du slipper å vente til etter graviditeten. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...