Gå til innhold

Noen forvasler på fødsel eller kan det bare skje?


mamman til Håkon

Anbefalte innlegg

Noen som har erfaringer med dette?

 

Sist begynte det med små rier gjevnlig 5 dager før og dagen før var det valdig vondt tett. 15-20 min mellom. Morgnen etter våknet jeeg med 2-5 min mellom. Da var alt i gang.

 

Kan man bare plutselig uten noen slike tegn begynne med rier som er intense og komme i fødsel.

 

Har ikke merket noe særlig ennå, og tenker om det blir som sist med mange dager i forkant med vondt, så vil det ennå ta mange dager til lille gutten kommer.

 

Hadde litt små vondt på kvelden i forrige uke, men nå er alt stille og fredelig. Og de små smertene kan jo ha kommet i forbindelse med samleie.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kan bare plutselig starte, uten noe forvarsel. I mitt første svangerskap kjente jeg ingenting før jeg våknet med rier hvert tiende minutt kl 1 om natten. Da jeg reiste meg opp gikk vannet etterfulgt av blodblandet slim Hadde hatt en uvanlig energi før på dagen... Dette svangerskapet har jeg hatt masse masrier, slimproppen har gått over flere dager, sterke kynnere osv, men ingenting skjer. Har forresten hatt flere dager med uvanlig energi... Har jo ikke termin før 14.juli, men har mange ganger trodd at det kom til å skje før. Likevel vet jeg at når det virkelig starter, kommer jeg ikke til å være i tvil.

 

Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan visst starte utenm forvarsler og det er sikkert like så reit. Sist gikk jeg selv med disse maseriene i 3 døgn før det startet. Nå har jeg hatt de i 10 dager. arg altså....

 

Og ja, det er veldig vanlig å få smerter etter samleie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...