Gå til innhold

flere enn meg som har problemer med.......


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

å puste når man ligger...? uansett om jeg ligger på ryggen eller siden, føler jeg at det er vanskelig å få pustet ordentlig, og må ligge og konsentrere meg om å puste i ca 5 minutter før det går av seg selv... og hvis jeg snur meg, må jeg begynne på nytt.... er mye våken om natte pga dette, og at jeg ikke greier å snu meg selv i søvne... må liksom hjelpe til meg armene og bena.... er det noe man kan gjøre med dette, eller må jeg leve med det i to måneder til...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres ut som mine netter..Har også to mnd igjen. Samboeren lurte på om jeg øvde meg på pusteøvelser til fødselen en kveld jeg lå og grynta.. Prøver å bygge meg godt opp med ekstra puter sånn at hodet og overkroppen ligger litt høyt i forhold til resten. Syns det hjelper litt hvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har prøvd det, men føler ikke at det hjelper meg noe særlg... gir meg egentlig bare vondt i nakken og ryggen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har det sånn jeg også, spesielt når jeg ligger på ryggen er det ille. Er i uke 32, hadde SF-mål på 30cm forrige uke, og har mye sparking i ribbeina. Hadde litt pusteproblemer generelt i starten av svsk, og fikk vite at det var slimhinnene i lungene som hovner opp i graviditeten. Men dette er mere trykk, så jeg tror nok det har noe med størrelsen på magen og stillingen på babyen. Min skal i følge jordmor ligge ganske langt nede i bekkenet, men problemet har ikke blitt noe bedre av den grunn. Mulig det blir bedre når han kommer helt ned, og magen synker. Skal spørre jordmor om dette på neste kontroll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

prøv å ligge med hodet høyt, og sørg for å ha god luft i soverommet (særlig nå de varme dagene). Har også hørt at det mest gunstige for både mora og babyen er å ligge på venstre side, det hjelper visst lungefunksjonene og blodomløpet. Jeg har nå 2 uker igjen, og etter at magen min sank for 2 uker siden har jeg pustet lettere om natta. Det skal bli bedre, du får se:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde det også sånn en stund, men kan trøste dere med at det gikk over.. ;)

 

Lå og konsentrerte meg om å pust og følte jeg ikke fikk nok pust. Skikkelig jævlig rett og slett. Å de værste dagene våknet jeg med at jeg siklet... EKKELT!

 

men det gikk over etter noen uker... og har ikke slitt med det mere den siste tia ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...