Gå til innhold

Hvordan blir man i underlivet etter en fødsel??


Cat&Gullungene

Anbefalte innlegg

Spør om dette siden en venninne (som er litt rar, må en kanskje tilføye), sa til meg at alt blir totalt annerledes etter en fødsel.

 

Skjønner selvfølgelig at det er en periode hvor en har vondt i evt. sting etc., men jeg trodde da at man med til og stunder skulle bli mer eller mindre som før??

 

Noen fleregangsfødende som kan hjelpe og betrygge meg med dette??

 

Blir man mindre følsom? Blir man større i skjeden??

 

På venninnen min virket det nesten som om hverken du eller mannen kom til å få den samme gleden av sexlivet som tidligere, ihvertfall ikke hvis du ikke var ekstremt flink med knipeøvelser.

 

Jeg ble ganske sjokkert kan en si. Dette kan da ikke stemme!!?!!?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

slapp helt av.Du har vondt en stund etter fødsel.Men sexlivet forandrer seg ikke.du bør ta knipeøvelser,men det er like mye for å unngå urinlekkasje senere.Alt blir som før igjen.Det er ikke noe å bekymre seg for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingenting var endret etter min første fødsel. Var akkurat som før etter et halvt år. Selv om jeg sydde 14 sting, så kunne man ikke se arret (i følge mannen min). Knipeøvelser var jeg overhodet ikke flink til å ta heller, men jeg skal huske på det nå etter at nr. 2 er kommet. Det skader sikkert ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

=) Jeg har spurt en del gode venninner om akkurat det, og alle har sagt at en blir som før!! Noen skryter faktisk mer av sexlivet sitt etter de har født! Og kan jo være fordi en er flinkere til å trene opp bekkenmusklene etter fødselen. En kan være like vid/slapp nedentil om en ikke har født!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for alle svar!!

 

Det var utrolig betryggende og høre ;-).

 

Både jeg og mannen min gleder oss nemlig til å få tilbake det gode, gamle sexlivet vårt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt blir som før.

 

Vil dessuten legge til at jeg er instruktør i Pilates og har fått mange tilbakemeldinger om et meget bedre sexliv av kunder. Både unge og eldre. Stort fokus på trening av bekkenbunnsmuklaturen. Mange forskjellige øvelser, ikke bare den klassiske "knipeøvelsen" som er så kjedelig at mange rett og slett ikke gidder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

du blir nok stort sett lik som før, hvis du ikke har hatt svære rifter, sying og slik. det er nå snart 2 år siden jeg fødte min første og jeg kan ikke si at jeg merker noe som helst forskjell, ikke mannen min heller:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være ganske sjokkartet å se sitt eget underliv rett etter en fødsel, men det går så utrolig kjapt å bli seg selv igjen for de fleste. Har ikke merket noe som helst negativt med underlivet etter at jeg har født to barn (også blitt sydd og herjet med etter fødsel), og sexlivet er like bra som det alltid har vært med mannen min:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes nok at det så litt annerledes ut i starten, ja, men etter en stund trekker det seg sammen. Måtte sy masse. Synes sexen er akkurat som før, men mannen min synes det er mye bedre! Er hverken mindre følsom eller større, snarere tvert i mot! Var ikke ekstremt flink med knipeøvelser heller, men prøvde å huske å ta noen hver dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hørt at det var blitt forsket på det med knipeøvelser etter fødsel, og at de som gjorde masse knipeøvelser kom fortere "i form" der nede, men at etter en periode hadde alle like mye kontroll - knipeøvelser eller ikke..... Tenkte bare jeg skulle nevne det.. Kommer nok til å knipe litt selv uansett. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg ble forandret, jeg har liksom ingen avstand mellom

de to hullene lenger (grøss..), men ifølge jordmoren

sprakk jeg veldig lite og er fin. Sexlivet ble også bra

igjen etterhvert-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...