Gå til innhold

Mange av dere som velger å spare på ferien??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har ennå ikke tatt ut ferien min, og har termin i september.. Er ganske ute av stand til å foreta meg noe særlig annet enn å slappe helt av og ta det med ro i sommer, og skal i tillegg gå halvt sykemeldt fra jobben... Har ikke særlig lyst til å bruke ferien min da (men må jo ta ut de to ukene vi er "pålagt" å ta ut).

Flere som gjør det slik? Tror jeg tar ut full sykemelding før permisjonen hvis jeg trenger det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! Jeg er 60 % sykemeldt, og sparer all ferien min til permisjonstiden har begynt. Overfører de 3 ukene jeg kan, og tar resten i høst når Småen er kommet. Dersom du er sykemeldt er det nesten bare dumt å ta ut ferie, for da ryker sykemeldingen. Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg orker ikke tanken på en full sommer i helsevesenet, så jeg tar ut mine fire uker før permisjonen starter jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hadde jeg ikke brukt ferien hadde jeg nok tatt penger for all ferien i desember, men jeg har kun 13 dg ferie igjen så da blir det pengene for det. Gidder ikke overføre, kan bli no tull med hva man skal ha penger for og ikke når man er borte med litt ekstra permisjon til august-fødeklar om 12 dg :):):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

personalavd ringte meg og anbefalte å ta 3 uker ferie i permisjonen for da forlenger jeg den tilsvarende.overførte 2 uker til neste år som jeg tenkte å bruke etter pappapermen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er kanskje litt treig i nøtta nå jeg, men hva menes med å ta ferie i permisjonen? Hvordan da? Blir permisjonen på en måte forlenget, ganske enkelt??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, den blir forlenget med de antall uker du har ferie. Jeg skal ha to uker ferie nå i sommer (har litt overført fra i fjor også), så tar jeg fire uker ferie i desember - og får da permisjonen forlenget med de fire ukene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar 4 uker av ferien min nå i juli. Stopper også permisjonspengene mine i disse ukene. På denne måten forlenger jeg permisjonen med 4 uker, også lever vi heller på feriepengene i denne perioden. Alt for å få være hjemme litt ekstra med gullungen som kan komme når som helst. :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tar alle årets feriedager i desember. Litt kipt at helligdagene regnes som feriedager mens man som arbeidstager i arbeid ville hatt fri uansett... men, men...

 

Avspaserer nok noen dager før permisjonen når det trengs og jobber litt ekstra når jeg orker mer isteden. Det begynner å bli tungt (31 fullgåtte uker i dag - 31+0) men dette skal jeg klare :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har også termin i september og velger derfor å ta ut hele ferien min i år i november og desember. Dette for å forlenge permisjonen min mest mulig. Jeg pleier vanligvis å ta ferien min i august/septmber så jeg er vant til å jobbe i juli når alle andre er borte. Får bare håpe at formen holder i juli og august....

Dersom du tror du alikevell kommer til å være sykemeld frem til du egentlig skal ut i permisjon så må du hvertfall spare på ferien din.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...