Gå til innhold

Hvordan få samboer "på gli"?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har så lyst på barn.. men samboeren min synes det er for tidlig. Selv mener jeg alt ligger til rette: jeg er 25, han 27, vært sammen i over fire år, har leilighet og snart bil nr to, faste jobber...

 

Han er nok redd for å bli altfor voksen tror jeg... men vil gjerne få han litt på gli, han synes til og med det er "skummelt" å snakke om temaet!

 

Har dere forslag? Hadde dere det slik?

Hvordan bringe frem temaet uten for mye oppstyr?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er 32 og samboeren min litt yngre, men det er først nå vi begge er klare for å få barn. Så det må du bare være tålmodig med....Det er et enormt ansvar, så derfor må begge være enige. Har dessverre ingen råd å gi det. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har egentlig heller ingen gode råd. Syntes også at det var vanskelig å ta opp temaet og diskutere barneønske, men jeg fant ut at jeg hadde pcos og kunne få problemer med å bli gravid og da ble jeg anbefalt å sette igang å prøve. Etter dette har han faktisk vært enig i at vi skulle prøve å få meg gravid :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med Alba32, det er et stort ansvar så man må være tolmodige og vente på at partneren skal bli klar.

Jeg for min del fikk veldig lyst på barn da søstra mi var gravid, og da hadde vi akkurat flyttet sammen. Jeg hadde det travelt og kunne ikke skjønne hvorfor samboeren min ville vente. Jeg var da 21 år og samboeren min 31 år.

 

Jeg nevnte det med jevne mellomrom, tror jeg, i ett års tid før han bestemte seg for at det var på tide å kaste pillene. Nå har vi prøvd i 1,5 år uten at noe har skjedd, og jeg prøver å minne meg selv på å nyte denne verdifulle tiden vi har alene sammen nå. Det blir fort nok alvor når vi blir tre. Så jeg prøver å se det positive med at det har tatt litt tid, selv om jeg håper på en baby snart :-)

 

Du får gi din kjære noen hint så han skjønner at du virkelig ønsker deg barn, at det ikke bare er "noe du har fått for deg", også får du vente en stund og se om du får han litt på gli :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

joda jeg sliter med det samme er sinnsykt barne syk men det er ikke min kjære... sukk... ser alle vennene mine som trykker ut både den ene å den andre.. *missunelig*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg var også klar for å slå meg til ro før min kjære. Tror det er ganske vanlig for jenter.

 

Tror mange gutter er redde for å bli voksne, og for at all morroa skal være over.

 

Har du noen venner som har barn?

 

For oss hjalp det å være sammen med vennepar der gutten var på hans alder, og fortsatt gikk på fotballkamp med kompiser på kvelden etter å ha lekt med sønnen sin på badestranda. Med andre ord: Foreldre som ikke så på det som noe "problem" å ha barn, men som var avslappede og lykkelige.

 

Da så han at barn ikke var noe som trengte å gjøre livet kjedeligere, men tvert i mot er en berikelse. Kjæresten min trengte rett og slett noen gode, mannlige rollemodeller.

 

Og når han etterhvert ble glad i barna til vennene våre etter å ha dyttet husker, lest tegneserier og leika mpnster var ikke veien lang til å få lyst på barn selv. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg satt meg ned å snakket med samboeren min om temaet.. fortalte hvor mye jeg ønsket å få barn.. vi diskuterte både ulemper og fordeler. han følte seg ikke klar, å da lurte jeg på hvorfor. da fikk han noe å tenke litt på, men en kveld kom han med spørsmålet: har du framdeles lyst på barn? :) han har jo en nydelig jente fra før også.. så han var vel mest redd for at ting skulle gå gale mellom oss..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...