Gå til innhold

hva nå???


tjohoy 2 prinsesser + lite frø

Anbefalte innlegg

nå gir jeg opp!!! hadde en sa ca 26 apr. var til UL og de sa alt var borte og at jeg ville få igjen mens etter 4-5 uker, nå er det gått 8 dryge uker... ingen mens, neg test (bare to litt rar svaaaak pos, men har tatt 2 neg etter dette) føler meg tygget på og spyttet ut.... er trett, stikkende pupper, kvalm og humørsyk.... kan jeg seriøst innbille meg dette?? jeg vil vite nå!!! føler det er så himla dumt å renne ned legekontoret, da de kjenner meg godt etter det med SA... av og til skal en bli bra lei av dette gravidstyret og all spekulasjonene dere!!! ja, ja.... GOD SOMMER!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

føyer til at jeg hadde en dråpe blod på papiret 3 jun.... festeblødning??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke lett å si hva kroppen vår holder på med av og til.

Men jeg synes det høres ut som du er gravid, uten at jeg selvfølgelig kan si det bestemt.

 

Jeg hadde en SA i mars og fikk beskjed om at mensen ville komme om 4-5 uker. Jeg fikk EL etter to uker og mensen 28 dager etter SA, akkurat som om jeg bare gikk gjennom en vanlig mensperiode.

Det som er rart med deg er at testene slo ut positivt, det er bortimot umulig at de gjør det uten et svangerskap. Er det lenge siden du tok siste test? Test igjen dersom du ikke vil gå til legen igjen.

Det kan jo og hende at du var gravid igjen, men at det ikke har klart å feste seg, slik at du får mensen igjen.

Jeg hadde også "festeblødning" da jeg var gravid. Mistet i uke 10, og hadde denne lille brunlige blødningen 4 uker etter siste mens.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvem vet... jeg føler meg gravid, men det er så rart at jeg ikke får pos utslag på testen... men jeg fikk pos utslag på testen veldig sent sist også... er bare utolmodig!!! hadde jeg bare kunne funnet ut hva som er hva... er vel i overkant på tuppa, men jeg kan ikke noe for det!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...