Gå til innhold

Er det noen som har, eller kjenner noen som har født mellom uke 30 og 35??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Og som kan fortelle litt om hvordan det sto til med barnet. Hvor lenge de måtte bli på sykehuset og evt. komplikasjoner??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min søster fikk eldstejenta si i uke 30/31 mener jeg. Hun måtte selvfølgelig i kuvøse, og ble på sykehuset til terminen. De slet endel med ammingen i starten, tror kanskje alderen på jenta hadde en del innvirkning på akkurat det. Tror aldri det var noen stor fare for verken det ene eller det andre, og jenta har det svært bra i dag. Hun har riktignok svært tykke briller, noe som er helt utypisk for begge slektene. Er overbevist om at det dårlige synet skyldes at hun er prematur (vet om flere premature som har dårlige syn, kjenner faktisk ingen premature med bra syn.)

 

Hun veide forresten ca 1700g da hun ble født. Hun hang visst litt etter de andre barna med lik termin som seg selv, men det jevnet seg ut etter hvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veninna mi fikk gutten sin når ho var 32 veker på veg. Måtte ta keisersnitt pga svangerskapsforgiftning. Han var 42 cm og 1800 gram. Slapp kuvøse, men dei var på sjukehuset med han eit par veker. Alt har gått veldig fint, og no er han over eit år gammal, og faktisk like stor og velutvikla som andre 1-åringar! Hadde kolikk første 3 månadane, men etter det har han sove nesten heile nettene, er harmonisk og strålande blid heile dagen! Ingenting som tyder på at han var født 2 månader for tidleg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...