Gå til innhold

Frekt å møte på BiM-treff med barn!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Ja - det synes jeg faktisk!

 

Vi som aldri har vært gravide og fått oppleve å få barn har det faktisk mye tøffere i prøvetiden enn dere som har barn fra før, og det synes jeg dere skal respektere!

 

Jeg kommer IKKE på treff hvis det er barn der!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

i alle dager... hva er du for en egentlig? er du den samme som klaget over at folk skrev at de hadde blitt gravide her inne eller???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette blir bare en krangle tråd. La oss alle droppe å svare HI, skaper bare dårlig stemning!!

 

Det er vel like greit at Hi ikke møter på treff, hvor hyggelig kan HI egentlig være? Syntes du HI at du skal ekskluderes fra fremtidige treff når/hvis du får barn? Hva med gravide? Personlig syntes jeg det ikke er noe "verre" med de som har med barn enn de som er gravide. Men jeg har ikke noe imot at noen av dem er på treff, vi er da alle bimmer!!!

 

Lykke til i den store verden HI, du får en tøff jobb! Det er jo gravide og barn over alt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sorry, Maja-mor 72 3pp, er egentlig helt enig med deg. Ble bare litt provosert. Syns det er så utroooolig umodent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, men noen er bare sånn. Man kan jo lure på hvordan slike skal takle foreldre rollen.... NÅ sier jeg ikke no mer, mamman til Noah ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Milde himmel så sjølgode dere er, dere hissige småbarns-mødre som ikke tåler å bli minnet om at det faktisk er noen som har det værre en dere i prøvetiden: Vi som er barnløse.

 

Dere har tross alt barn fra før og vet dere kan bli gravide, men hva med oss som aldri har lykkes?

 

Ikke mye medfølelse å få her inne skjønner jeg!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke akkurat si meg enig i at det er frekt å ta med seg unger på slike treff, det må folk få bestemme selv.

 

Også får det være opp til oss andre å holde oss hjemme hvis det ville plaget oss. Jeg personlig ville ikke gått på et slikt treff hvis jeg hadde problemer med å se lykkelige mødre med barna sine.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Direkte frekt er det vel ikke, jeg kan skjønne at det er vanskelig for enkelte å se lykkelige mødre med småtrollene sine når man selv aldri har fått oppleve å bli mamma. Jeg får, rett som det er, tårer i øynene når jeg ser gravide, jenter med babyvogn,babyhylla på matbutikken osv osv

 

Selv ville jeg synes det hadde vært vanskelig å gå på dette treffet nettopp pga at det skal være småbarn med,så jeg møter ikke opp jeg heller(ikke sikkert jeg hadde kommet uansett, jeg er litt antisosial..) Men jeg vil ikke hindre noen i å ha med barn,det er hos meg problemet ligger,ikke hos dem.

 

Kanskje vi kan ordne et baby-fritt treff for de hårsåre(inkl. meg selv) en gang??

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I alle dager! Hva er dette for ei greie?? Å bli gravid er faktisk ingen konkurranse!! Det er ikke slik at de som er gravide/har fått barn er bedre enn oss som ikke har. Jeg har aldri vært gravid, og er inne i 3 pp, men jeg hadde aldri kommet på at jeg skulle bli fornerma eller sur av å se andre gravide eller mødre! Samme gjelder dem som blir sure når folk her inne blir gravide og forteller oss andre om det.

Nei vet du hva. Dette var rett å slett smålig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

men går det ikke an å ha bim-treff for

"de som prøver på nr1", og

"de som prøver på nr2-3 osv.." ?

 

Trenger ikke gjøre det vanskeligere enn dèt?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

unnskyld meg????? Så de som har barn og prøver og bli gravid må ikke komme på treff???? Det er da dumeste jeg noen gang har hørt. Så du mener de skal lage egne treff??? Det er du som har laget "reglene" for treff forstår jeg. Hvor lange har du prøvet og lage barn da? Du høres så bitter ut, må jo ha prøvd i mange mange år siden du har det så fælt med andre som har barn, du hører vel til inne hos slitere. Et også mange som har blitt ravid før som sliter eller trenger litt lengre tid med nr 2!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

må bare spørre hvordan deg som er så bitter på gravide og småbarnsmødre; hvordan kommer du til å ta hensyn til folk som deg når du selv blir gravid? skal du ha barnevakt hver gang du evt skal på butikken, for ikke å støte noen? hva med neste gang du skal prøve å bli gravid? skal du holde deg hjemme fra bim-treff hvis du ikke får barnevakt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, skjønner sårheten over å være i en situasjon hvor man prøver å få barn, men plages.

 

Har selv et barn fra før, men ønsker 3 tilsammen. Er i en prøveperiode nå for å få nr 2.

Må bare si at det er litt umodent å ikke takle et slikt møte med andre mødre med barn, hva med å glede seg på andre sine vegne?

Eller blir man så egosentrisk i en slik prøveperiode at alt dreier seg om å få et barn selv.

 

Må si at jeg er lykkelig som mamma, men kommer til å slite med sorg over de barnene jeg ønsker å få...men kanskje ikke får. Jeg ønsker så sterkt et eller to barn til at jeg vurderer adopsjon om jeg ikke kan bli gravid igjen.

 

Vi har alle våre grunner, og alle bærer sorgen på forskjellig måte.

Men håper at jeg ikke blir så fokusert på å få et barn til, at jeg ikke kan glede meg over en mor med to/tre barn.

 

Med vennlig hilsen

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir ikke lei meg av at det er barn til stede på slike treff, men jeg må si at dersom fokuset til mødrene blir på barna og ikke på samtalen til damene som er på treff så skjønner jeg ikke helt hvorfor de er med. Men hvis barna ligger og sover i en vogn eller kan leke alene så greit for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære kjære dere...

 

Kan ikke de som har lyst til å møtes møtes?? Går det ikke an for de som IKKE vil ha bim-treff m/barn å få LOV til det? :)

 

Hvis jeg har lyst å møte den og den og den, så bør vel ingen andre blande seg borti det? Mens noen sikkert vil møtes uansett barn/ikke barn. Så la de få lov til det.

 

Det er jo ingen REGEL for hvem som får lov å møte hvem?? :)

 

Hvorfor gjøre det vanskeligere? Folk må få lov til å mene at "å ha med barn er leit". For det er jo deres mening :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror ikke at de som har med seg barn på treff er der for å skryte av ungene sine akkurat... de kommer fordi de også prøver å bli gravide, og for å møte andre i samme situasjon, men må selvfølgelig også ta seg av ungene sine... man vet jo aldri om barnet sover seg igjennom hele treffet, eller om barna føler seg trygge nok til å leke alene HELE tiden... det er ikke noe man kan love på forhånd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvfølgelig. Men jeg tenkte at man må ha en følelse av at det er et prøver-treff og ikke et barseltreff!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trodde meningen med slike treff var for å møte mennesker som er i samme situasjon som seg selv? Alle her inne har det samme ønsket: å få en baby. Noen prøver på sin første, andre prøver på nr 2,3 og 4.. Spiller det noen rolle?

 

Det er slik at mange får ikke barnepass ved å knipse i fingrene.. skal de som ikke får barnepass stenges ute da, fordi de har barn? Dette synes jeg høres fryktelig umodent ut..

 

Alle vi som har slitt litt mer enn noen mnd vet veldig godt hvordan det er å se gravide damer og små babyer. Det gjør vondt ja! Men vi får da ikke gjort noe med det?? Skal vi da bannlyse hver gravide, eller babyer vi ser da fordi vi ikke tåler det??!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, vi skal ikke bannlyse babyer eller gravide - men jeg må inrømme at et BiM-treff hadde vært mer fristende om jeg viste at det var baby-fri sone.

 

Jeg er ikke umoden, bare utrolig lei meg fordi jeg aldri blir gravid...

 

Sorry!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var ikke det jeg mente da. Er det INGEN som skjønner noen ting???

 

KAN IKKE DE SOM HAR LYST Å MØTES UUUUTEN BARN FÅ LOV TIL DET? ER DET VIRKELIG SÅÅÅÅ VANSKELIG Å FORSTÅ??????

 

herregud. AT det GÅR an??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du ikke jeg forstår deg anonym? Jeg har vært en prøver i 2 år selv. Jeg ser damer rundt meg med struttende mager eller blide nybakte mødre med de små nurkene.. Jeg har til og med vært på fødeavd, blødd ut mitt døde barn mens andre damer gikk rundt med kurver med babyer oppi..

 

Men jeg syns det er veldig vondt at prøvere som har barn ikke kan komme, fordi noen syns det er fælt å se barna..!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...