Gå til innhold

Magen har "detti" ned...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hm... jeg vet jo det at det er vanlig at magen synker litt mot slutten av sv.sk., men jeg synes dette er litt rart alikevel. Det må ha skjedd over natta. I går satt jeg med rumpa og beina på ungen langt opp under ribbeina, og i dag er alt sammen forsvunnet langt ned i magen. Er jo faktisk litt deilig, men når er det egentlig vanlig at dette skjer? Jeg er i uke 34.

Blir vel ikke nødvendigvis noen fødsel med det første for det???

Noen som vet??

 

Dette er spennende!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! Husker det skjedde over natta med meg også, men det var litt senere i svangerskapet da... Og det er ikke starten på non fødsel vil jeg tro. Neste skritt er at baby skrur seg nedover i bekkenet ditt og at du merker nedpress. Og så starter du på modningen. Men vær glad for at du har en baby som faller ned i bekkenet tidlig!!! Det er helt grusomt å gå med "uke 36-mage" (livmor helt opp i halsen) og vente på at den skal dette ned. Nyt det, den siste tida blir ikke så verst da sikkert. Vanligvis skjer dette fra uke 36 og utover. Med meg ca i uke 37 i sist svangerskap . I dette svangerskapet er vi fortsatt på stigende kurve :)

Kos deg med magen !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 30 fullgått i dag, og tror magen min har sunket allerede: er det mulig? Har følelse av hode nede i bekkenet allerede, så det er vel kanskje ikke så usansynlig. Håper heller ikke at babyen kommer før tiden på grunn av det. Førstemann festet seg også ganske tidlig, så jeg regner med at det er infividuelt. Men jeg savner struttemagen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min mage har vært lav hele tiden og jeg har sluppet unna den verste plassmangelen. Var hos JM i uke 29, da lå baby i tverrleie. Tre dager etterpå begynte den å trykke nedover. Så jeg vil tro det er mulig. Har beskrevet denne følelsen for JM og hun er sikker på det er nedpress.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...